Konya'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası

Konya'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası
Telefonla aradığı yaşlı adamı, kendisini komiser olarak tanıtıp 47 bin lira ve bin 300 dolarını aldığı iddia edilen şüpheli yakalandı

KONYA (AA) - Akşehir ilçesinde telefonla aradığı yaşlı adamı, kendisini komiser olarak tanıtıp 47 bin lira ve bin 300 dolarını aldığı iddia edilen kişi, kaldığı otelde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi'nde Mevlüt A'yı (80) telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, "Terör örgütünde isminiz geçiyor" diyerek, yaşlı adamdan parasını çekerek evine gönderilen polise vermesini istedi.

Parasını çeken Mevlüt A, evine gelen kişiye 47 bin lira ve bin 300 doları teslim etti. Dolandırıldığını anlayan Mevlüt A, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

Çalışma başlatan ekipler zanlı Ömer A'yı (29) Konya'da bir otel odasında yakaladı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen paralar Mevlüt A'ya teslim edildi. 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.