Konya'da yer alıyorlar! Tatilinin son gününde ziyaretçi akınına uğradılar

Konya'da yer alıyorlar! Tatilinin son gününde ziyaretçi akınına uğradılar
Konya'da bulunan lavanta bahçesi ve Acıgöl seyir tepesi, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde yerli turistlerin ziyaretçi akınına uğradı.

İHA'dan alınan habere göre; Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan lavanta bahçesi ve Acıgöl seyir tepesi, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde yerli turistlerin ziyaretçi akınına uğradı. Konya-Adana Karayolu üzerinde bulunan ve günlük 25 bin aracın geçtiği Karapınar ilçesindeki Acıgöl seyir tepesi ve lavanta bahçesi, Ramazan Bayramı'ndaki 9 günlük tatille birlikte ziyaretçilerin akınına uğradı. Acıgöl seyir tepesi ve lavanta bahçesi gelen, özellikle ilçe dışında yaşayan Karapınarlı vatandaşlar, aileleri ile birlikte gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

aw182160-05-1.jpg

aw182160-03-1.jpg

Lavanta bahçesi ziyaretçilerinden Akif Çağıran, "İlçe dışından misafirlerimiz gelmişti. Onlarla birlikte lavanta bahçesini gezdik. Acıgöl'ü en tepe noktadan izlediler. Çok hoşlarına gitti" ifadelerini kullandı.

aw182160-02.jpg

aw182160-04.jpg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.