Konya'daki kayınpeder cinayetinde yeni gelişme!

Konya'daki kayınpeder cinayetinde yeni gelişme!
Meram'da kayınpeder damat kavgasında kayınpederin öldüğü bir kişinin de yaralandığı olayda 3 şüpheli tutuklandı.

Meram'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen damadın kayınpederini silahla öldürdüğü olayda yakalanan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Konya'nın Meram ilçesinde, bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak'ta 15 Ocak'ta, damadı G.G. (17) tarafından silahla vurulan Rıza R'nin öldüğü, İbrahim G'nin de yaralandığı silahlı kavganın ardından olaya karıştıkları belirlenen 5 şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerden damat G.G'nin emniyetteki ifadesinde, dini nikahla yaşadığı Şerife R. (20) ile aralarının bozuk olduğunu anlatarak, kayınpederi Rıza R'yi barışmalarına izin vermediği gerekçesiyle vurduğunu söylediği öğrenildi.

Şüpheliler G.G, maktulün 14 yaşındaki oğlu E.R, Sadık A, Dilek D. ve isimi açıklanmayan bir çocuk, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu kişilerden G.G, E.R. ve Sadık A. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.