Konya'dan birlik mesajı

Konya'dan birlik mesajı
 Editör
Konya'da bulan Sivil Toplum Kuruluşlarının Arama ve Kurtarma Ekipleri Deprem Haftası dolayısıyla bir araya gelerek olası afetlere karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Konya Arama ve Kurtarma Birimi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda AFAD'ın öncülüğünde olası afetlerde neler yapılacağı ve işbirlikleri konuşuldu.

ARAMA VE KURTARMA EKİPLERİ İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ

Toplantıya AFAD, Konya İtfaiyesi, İMH Arama ve Kurtarma, MEB AKUP, Sarıl Arama ve Kurtarma, Cansuyu Konya Arama ve Kurtarma, Hızır Konya Arama ve Kurtarma, Hayra İlk Adım Arama ve Kurtarma ekiplerinin yönetici ve gönüllüleri katıldı.

4.jpeg

Açılış konuşmasını yapan Konya İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, arama ve kurtarma ekiplerinin önemine değinerek, aynı işi aynı hassasiyetlerle yapan gönüllüleri bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Olası afetlerde işbirliği yapmak ve arama kurtarma birimlerinin koordineli olarak çalışmasının faydalı olacağını vurgulayan Doğan, bu tür toplantı ve işbirliklerini yaygınlaştıracaklarını da sözlerine ekledi.

Toplantı, İMH Arama ve Kurtarma Birim Başkanı Ekrem Eraslan'ın moderatörlüğünde Konya'da arama ve kurtarma birimi olan STK'ların kısaca kendilerini tanıtmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi vermeleri ile devam etti. Arama ve Kurtarma Birim yöneticileri AFAD'a katkılarından dolayı teşekkür ederek; olası afetlere karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.