Konyalı Mustafa vefat etti

Konyalı Mustafa vefat etti
Uzun yıllar başta Zeki Müren, Müzeyyen Senar olmak üzere Türkiye'nin en ünlü sanatçıları kadrosunda kanun sanatçısı olarak görev alan, 86 yaşındaki Mustafa Konyalı hayatını kaybetti.

1931 yılında Acıdort köyünde doğan Konya’nın yerli sanatçısı Mustafa Konyalı, hem sağlık sorunları hem de bakıma muhtaç haliyle hayat mücadelesi veriyordu. Uzun yıllar başta Zeki Müren, Müzeyyen Senar olmak üzere Türkiye'nin en ünlü sanatçıları kadrosunda kanun sanatçısı olarak görev alan, 86 yaşındaki Mustafa Konyalı alzheimer hastası olan eşiyle birlikte zor şartlar altında yaşama tutunmaya çalışıyordu. 

Pusula Gazetesi ve Pusula TV olarak gündeme Konyalı Mustafa'nın kötü durumu gündeme getirmiştik. Yetkililerde haberimize duyarsız kalmamış Konyalı Mustafa ve eşini huzurevine yerleştirmişlerdi. Huzurevinde t-rahatsızlanan Konyalı Mustafa geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Meram Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Bugün acı haber geldi ve Konyalı Mustafa'nın vefat ettiği haberini aldık. Sevenlerinin ve tüm Konya halkının başı sağolsun. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Üçler Mezarlığı'nda defnedilecek. 

KENDİSİYLE YAPTIĞIMIZ SON RÖPORTAJIMIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum