Sürücüler dikkat! Konya’da bu yol trafiğe kapatıldı!

Sürücüler dikkat! Konya’da bu yol trafiğe kapatıldı!
 Muhabir
Şehir trafiğinin daha akıcı olmasını sağlamak için harekete geçen Konya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Yolu Fırat Caddesi’nde köprülü kavşak yapımına başlamıştı. Çalışma kapsamında İstanbul Yolu’nun trafiğe tamamen kapatıldığı duyuruldu


Kesintisiz ve güvenli trafik akışını sağlamak amacıyla İstanbul Yolu üzerinde bulunan Fırat Caddesi Kavşağı’nda yapılacak olan köprülü kavşak için çalışmalar hız kazandı. Köprülü kavşak inşaatı kapsamında İstanbul Yolu’nun her iki yönde de trafiğe tamamen kapatılacağı, trafik akışının ise tali yollardan sağlanacağı duyuruldu.
İSTANBUL YOLU’NDA TRAFİK AKIŞI NASIL SAĞLANACAK?
Konuyla ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle Fırat Caddesi - Coşandere Caddesi tarafı her iki istikamette trafiğe kapatılırken; Yeni İstanbul Caddesi’nin her iki yönde ulaşımı servis yolu üzerinden sağlanmaya başlamıştır.
Fırat Caddesi - Coşandere Caddesi ve Coşandere Caddesi - Fırat Caddesi doğrultusundaki araç ve yaya trafiği ise servis yolu bitimine açılan ve sinyalize edilen U dönüşleri ile sağlanacaktır” ifadelerine yer verildi.

firat-servis-2.png

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.