Konya'nın Beyşehir ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Konya'nın Beyşehir ilçesinde gerçekleşen bir operasyonda, otomobilin bagajında yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu ve bu olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucuya geçit vermiyor. Uyuşturucu satıcılarına yönelik bir operasyon daha düzenledi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu Amirliği ekipleri ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Antalya'dan Beyşehir istikametine seyreden 42 ARM 957 plakalı bir araçta uyuşturucu madde taşındığına dair istihbarat elde edildi.

ZULALANMIŞ EROİN PAKETLERİ ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma sorumluluk bölgesi olan Kayabaşı Mahallesi yolu üzerinde durdurulan araçta bulunan 3 kişi tespit edildi. Şüpheliler ve araç Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ardından savcılıktan alınan izinle yapılan aramada, aracın bagaj kısmında bulunan koltuk arkasına zula edilmiş poşet içerisinde 206,49 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Ekipler tarafından ele geçirilen uyuşturucu madde muhafaza altına alındı ve şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından B.S., İ.Ç. ve E.Ç. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.