Konya’nın il olmaya aday ilçesinde CHP önde

Konya’nın il olmaya aday ilçesinde CHP önde
 Muhabir
Konya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Ereğli’de dengeleri değiştiren bir seçim yarışı sürüyor. Sandıkların yüzde 15’inin açıldığı ilçede CHP’nin adayı 5 puan farkla yarışı önde sürdürüyor

Sandıkların açılması ve oy sayımı işleminin başlaması ile birlikte hem Türkiye genelinde hem de Konya’da seçim heyecanı pik noktaya ulaştı. Konya’nın en büyük ilçelerinden biri olan ve adı sıklıkla il olmaya aday oluşuyla gündeme gelen Ereğli’de dengeleri değiştiren bir seçim süreci yaşanıyor.
Önceki dönemde bağımsız belediye başkanı seçilen, sonrasında MHP’den Cumhur İttifakı’nın adayı olan Hüseyin Oprukçu ile CHP’nin adayı Ümit Akpınar arasında adeta kıran kırana bir yarış sürüyor.
Sandıkların henüz yüzde 15’inin açıldığı Ereğli’de CHP adayı Ümit Akpınar yüzde 38’lik oy oranı ile birinci sırada yer alırken, Cumhur İttifakı’nın adayı Hüseyin Oprukçu ise 5 puan geriden gelerek yüzde 33 ile Ümit Akpınar’ı takip ediyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.