Konya’nın üç ilçesi beyaza büründü

Konya’nın üç ilçesi beyaza büründü
Konya'nın üç ilçesinde etkili olan yağmur yerini kara bıraktı. Kar yağışıyla beyaza bürünen ilçelerde kart postallık manzaralar oluştu.

Beyşehir, Hüyük ve Derebucak etkili olan yağmur sonrası başlayan karla beyaza büründü.

İHA'dan alınan habere göre; Konya'nın Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçeleri etkili olan kar yağışı sonrası beyaza büründü.

aw141671-04.jpg

aw141671-01-1.jpg

Konya'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde bir süre sonra yerini kar yağışına bıraktı. Aralıklarla devam eden yağmur yağışı Beyşehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinin yüksek kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Derebucak kent merkezi de kar yağışından nasibini alan şehirler arasında yer aldı. Kar yağışının etkisini gösterdiği yerlerde oluşan kartpostallık görüntüleri vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüledi.

aw141671-02.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.