Konyaspor, Alanyaspor maçının ilk yarısında şut çekemedi!

Konyaspor, Alanyaspor maçının ilk yarısında şut çekemedi!
 Muhabir
Konyaspor, Alanyaspor'a mağlup olduğu karşılaşmanın özellikle ilk yarısında sergilediği oyunla taraftarlarına saç baş yoldurdu

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında evinde karşılaştığı Alanyaspor’a 2-0’lik skorla mağlup olan Konyaspor özellikle ilk devrede, son dönemdeki en kötü performanslardan birini sergiledi. Mutlak kazanmak için çıktığı maçta özellikle ilk devrede rakip ceza sahasında sadece 3 kez topla buluşabilen yeşil-beyazlılar soyunma odasına yüzde 36 topa sahip olma oranı, 0 (sıfır) şut, 0 (sıfır) korner, 0 (sıfır) gol beklentisi istatistikleriyle girdi.

whatsapp-gorsel-2024-04-22-saat-13-46-002.jpgKonyaspor-Alanyaspor maçı ilk yarı istatistikleri

İKİNCİ YARI BİRAZ DAHA İYİ OYUN

İkinci yarıda ilk yarıya göre daha toparlanmış gözüken Konyaspor topla oynama oranını 40’a çıkarırken ve 4 şut çekerken bunlardan 1'inde kaleyi bulabildi ve kaleciyi geçemedi. Konyaspor bu devrede 2 kez de korner kullandı.

TRİBÜNLERDEN PROTESTO

İlk devrenin 30. dakikalarından itibaren Konyaspor tribünlerinden başlayan protesto konuk Alanyaspor’un golü sonrası rakip takımı alkışa döndü. Yeşil-beyazlılar Alanyaspor’u 2. golden sonra da alkışladı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise karşılaşma sonu yaptığı açıklamada, oyun oynanırken yapılan protestoların ve rakip takımı alkışlamanın Konyaspor’a hiç bir faydasının olmadığı gibi rakip takımları motive ettiğini belirterek destek çağrısı yaptı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.