Konyaspor Avrupa’ya hazır

Konyaspor Avrupa’ya hazır
Yeşil-beyazlı kulübün geleneksel sezon değerlendirme toplantısı yapıldı. Başkan Ahmet Şan ve beraberinde yönetim ile yapılan toplantıda birçok önemli konu konuşulurken, ana hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğu belirtildi

Konyaspor’un başkanı Ahmet Şan, başarı noktasında basamakları birer birer çıkmak istediklerini belirterek, “Ana hedefimiz Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olmak” dedi. Bera Otel’de düzenlenen 2014-2015 sezonu değerlendirme toplantısına Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcılarından Güven Öten, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Sertaç Tuza ile basın mensupları katıldı. “Hedefimiz sezonu 50 puan ile tamamlamaktı” sözleriyle sezon değerlendirmesine başlayan yeşil-beyazlı Kulübün Başkanı Ahmet Şan, “Bize göre bu bir başarı. Daha iyisini yapabilirdik. Ama olmadı” şeklinde konuştu.

“TORKU ARENA PRESTİJ KAZANDIRDI”

“Futbol stadyumla ve taraftarlarla güzel” diyen Şan, Torku Arena’nın Türk futboluna ayrı bir hava getirdiğini söyledi. Şan, “Hem kulübümüz hem de Konya şehrine yeni stadyumumuz prestij kazandırdı. Bunu sezon boyunca oynadığımız maçlarda herkes gördü. Torku Arena Stadyumu Türkiye’deki güzel stadyumların yapımı adına bence bir başlangıç oldu” dedi.

“KONYA ER YA DA GEÇ ŞAMPİYON OLACAK”

Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunun önemine değinen Şan, şöyle devam etti, “Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmaktı. İki sezondur bunu da başarıyoruz. Artık bunlarla yetinmememiz gerekli. Çünkü Konya sportif anlamda başarılı olmayı ve yurt dışında ülkemizi temsil etmeyi hak ediyor. Başarı noktasında basamakları birer birer çıkmalıyız. Konyaspor’un er ya da geç şampiyon olacağına inanıyorum ve bunun için her anlamda gerekli alt yapıyı hazırlıyoruz.”

“MİLLİ MAÇLAR ŞEHRİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ”

Konya’da oynanacak A Milli Takımın Avrupa Şampiyonası elemelerindeki iki önemli maçının şehrin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu ifade eden Şan, “Milli Takımımızın Letonya ve Hollanda ile yapacağı Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarını Konya’da oynayacak. Bu şehrimizin tanıtımı açısından çok önemli. En iyi ev sahipliğini yapabilmek için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Milli Takımımızı ve misafir ülkeleri yakışır bir şekilde ağırlamak tek düşüncemiz” dedi.

“UEFA’YA HAZIRIZ”

Bir basın mensubunun “Avrupa’ya gitmeye hazır mısınız” sorusuna Şan, “Avrupa Ligi’ne katılmayı istiyoruz. Olursa inşallah, yönetim, takım ve taraftar olarak hazırız. UEFA’nın listeyi açıklaması halinde, hemen çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.