Konyaspor 'Hata'ya düşmedi

Konyaspor 'Hata'ya düşmedi
 Editör
Süper Lig’in 27. haftasında Hatayspor’u konuk eden Tümosan Konyaspor, rakibini 2-0’lık skorla geçerek ilaç gibi bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşmada alınan sonuç Tümosan Konyaspor için umut kapılarını aralı tuttu.

20 BİN TARAFTAR DESTEK VERDİ

20 binin üzerinde Konyaspor taraftarının 90 dakika boyunca süren desteğini de arkasına alan Tümosan Konyaspor, Hatayspor karşısında hataya düşmedi.

KONYASPOR'UN 'CAN'LARI TAKIMI SIRTLADI

Maçın özellikle ikinci yarısının başında oyuna ağırlığını koyan Konyaspor Uğurcan Yazgılı (5) ve Oğulcan Ülgün’ün attığı gollerle 2-0 öne geçti. Maçın son yarım saatlik dilimi ise Konyaspor’un kontrolünde tamamlandı.

KONYASPOR NEFES ALDI

Evinde aldığı galibiyetle puanını 28’e çıkaran Tümsan Konyaspor düşme hattından kurtulmak adına da çok önemli bir adım atmış oldu.

TARAFTAR VE FUTBOLCULAR BÜTÜNLEŞTİ

Maçın sonunda futbolcular kendilerini 90 dakika boyunca destekleyen taraftarı selamlayarak galibiyeti Konyaspor sevdalılarına armağan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum