Konyaspor İstanbulspor'a konuk olacak

Konyaspor İstanbulspor'a konuk olacak
Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında bugün İstanbulspor’a konuk olacak.

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında bugün İstanbulspor’a konuk olacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 19.15'de başlayacak karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri, Mehmet Salih Mazlum ve Mehmet Emin Tuğral olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak ise Furkan Aksuoğlu görev alacak.

KONYASPOR’UN GALİBİYETİ YOK

Geçtiğimiz sezon ligde fırtına gibi esen Arabam.com Konyaspor, bu sezon geride kalan 2 haftada henüz gol kaydına muvaffak olamadı ve galibiyet elde edemedi. İlk hafta deplasmanda MKE Ankaragücü, ikinci hafta da Eskişehir’de oynanan maçta Medipol Başakşehir’le aynı sonuçla 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılar bugünkü mücadelede bulacağı gollerle ilk galibiyetini almak istiyor.

İSTANBULSPOR’UN PUANI YOK

Ligde henüz puanla tanışamayan Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki İstanbulspor ise, 18. basamakta bulunuyor. İstanbulspor, ilk haftada sahasında Trabzonspor'a 2-0, ikinci hafta ise deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup olmuştu. Söz konusu mücadelelerde gol atamayan İstanbulspor, ligdeki ilk golleri ve puanlarıyla tanışmayı hedefliyor.

SÜPER LİG’DE 5. RANDEVU

Arabam.com Konyaspor bugün yapacağı maçla birlikte İstanbulspor’la Süper Lig’de 5. kez karşı karşıya gelecek. En son rakibiyle 19 Şubat 2005 tarihinde karşı karşıya gelen ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Konyaspor geride kalan 4 maçta; 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. Yeşil-beyazlılar bu maçlarda attığı 7 gole karşılık kalesinde de 7 gol gördü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.