Konyaspor o teknik adamla görüşmüş!

Konyaspor o teknik adamla görüşmüş!
Atiker Konyaspor, Mustafa Reşit Akçay'dan önce bir başka Rumen teknik direktör ile görüşmüş

Atiker Konyaspor, yeni sezon için Aykut Kocaman’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna yabancı hocalardan vazgeçerek Mustafa Reşit Akçay ile doldurmuştu. Ancak görüşmelerin başında önceliğini yabancı teknik direktörden yana olduğunu belirten yönetim, birçok hoca ile temas halindeydi. Yeşil-beyazlı kulübün görüştüğü bir yabancı hoca da Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica olduğu öğrenildi. Mustafa Reşit Akçay’dan önce Marius Sumudica ile görüşen Atiker Konyaspor, şartlarda anlaşmaya varamadı. Ardından Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile anlaşmaya vardı.

SUMUDİCA KİMDİR?

Teknik Direktör Marius Sumudica Romanya’nın Astra Giurgiu takımını 2 yıl çalıştırmış ve 2015-2016 sezonunda Romanya şampiyonu olmuş ve aynı yıl Romanya süper kupasını kazanmıştır. Astra Giurgiu takımı Avrupa Kupalarında gruplardan çıkma başarısını göstermiş olup; son 2 yılda Basın Mensupları tarafından Romanya’nın en iyi Teknik Adamı seçilmiştir. (www.pusulahaber.com.tr)

19029510_10158783057455481_7276452431478616295_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.