Konyaspor, Sigortam.net'i devirdi

Konyaspor, Sigortam.net'i devirdi
 Muhabir
Konyaspor, şampiyonluk adayları arasında gösterilen Sigortam.net'i devirdi

Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 14. haftasında ligin şampiyonluk adayları arasında gösterilen Sigortam. net’i ağırladı. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

ga-yveexoaa6czp.jpeg

Karşılıklı basketlerle geçen ilk periyot 16-14 Sigortam’ın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci periyotta Myles Mack ile etkili olan Konyaspor devre biterken rakibini yakaladı: 31-31. Son periyoduna57-57 eşitlikle girilen karşılaşmanın son diliminde de çekişme devam etti. Yeşil-beyazlılar 49 saniye kala Myles Mack ile skoru 81-78’e getirirken son 7 saniye 83-80 önde başladı. Konuk ekip son hücumdan 2 sayıyla ayrılınca Konyaspor güçlü rakibini 83-82 mağlup etmeyi başardı ve haftayı galibiyetle kapattı.

ga-etefw0aafr5n.jpeg

Konyaspor’da; Myles Mack 31 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Merthan Mutlu 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Marlon Johnson 10 sayı, 10 ribaund, Mert Çevik 10 sayı, 8 ribauntluk performansla galibiyette başrol oynayan isimler oldu.

Konuk Sigortam.net’te James Florence'ın 26, eski Konyasporlu Abdoulaye Gueye'nin 15 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Ligdeki 8. galibiyetini Konyaspor gelecek hafta İstanbul deplasmanında Pizza Lazza Haremspor’a konuk olacak.

ga-rmuzxiaa2ko9.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.