Konyaspor Teknik Direktörü Keleş'ten dikkat çeken transfer açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü Keleş'ten dikkat çeken transfer açıklaması
 Muhabir
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ara transfer sönemi ile ilgili açıklamalarda bulundu

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor'un konuk edeceği mücadelenin hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde devam etti. Kayacık Tesisleri'nde yapılan ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas oyunuyla devam etti. Futbolcular daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman öncesi Teknik Direktör Hakan Keleş basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

"BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Sivasspor karşısında çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Çünkü iyi bir gidişatımız var. Bunu taçlandırmak istiyoruz. Zor maç olacak çünkü Sivas deplasmanlarda özellikle iyi oynayan bir takım. 3 tane galibiyet var üçünü de deplasmanda kazandı. Onu devam ettirmek adına bizim için iyi olacağını düşünüyorum. Tabii ki yönetim ve futbolcu olarak biz elimizden geleni yapmaya, iyi hazırlık yapmaya çalışıyoruz. Burada tek eksiğimiz seyircimiz. Seyircimiz de bu maçı bekliyorum çünkü onlara ihtiyacımız olacak. Sivas maçı zor olacak ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz" diye konuştu. Keleş, taraftarın iyi sonuçlar aldıkça tribünleri dolduracağına inandığını anlattı.

"TAKIMA GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPACAĞIZ"

Transfer konusunda da boş durmadıklarını vurgulayan hakan Keleş, "Şu anki konumumuzdan memnun değiliz. Çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli mevkilere takviyeler yapacağız." diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.