Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic: Yediğimiz goller çocuk oyuncağı gibiydi!

Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic: Yediğimiz goller çocuk oyuncağı gibiydi!
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, çok basit 2 gol yediklerini söyleyerek, iç sahada Kayserispor’a karşı aldıkları beraberlikten dolayı çok üzgün olduklarını belirtt

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Arabam.com Konyaspor'un teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, galibiyet istedikleri maçtan aldıkları beraberlikten dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Stanojevic, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, basit goller yediklerini söyledi.

Maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Stanojevic, "Yediğimiz goller çocuk oyuncağı gibiydi. Gol yedikten sonra atraksiyona geçtik, biraz daha hızlandık. Oyuncularım elimden gelen her şey verdi. Başka bir şey söyleyemem. Kötü yapabileceğim bir yorum yok. Evimizde aldığımız bu beraberlikten dolayı çok üzgünüz. Elbette buradan galibiyetle ayrılmayı isterdik." diye konuştu.

Stanojevic, hedeflerinin ligde üst sıraları yakalamak olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum