Konyaspor’a katılacak oyuncular belli oldu

Konyaspor’a katılacak oyuncular belli oldu
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, pilot takım Anadolu Selçukspor’un genç futbolcularıyla ilgili kararını verdi. Çalımbay, sezonu yavru kartalda tamamlayan 5 oyuncuyu Bolu kampına davet etti

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Anadolu Selçukspor’daki genç oyuncularla ilgili son kararını verdi. Çalımbay, sezonu yavru kartalda tamamlayan futbolculardan 5’ini ilk etap kamp çalışmasına davet etti. Çalımbay, oyuncuların durumunu gözlemleyerek, takımda kalıp kalmaması konusunda karar verecek.

KAMPA KİMLER KATILIYOR?

Sezonu Anadolu Selçukspor’da geçiren kaleci Mücahit Atalay, sağ bek Savaş Polat, stoper Sertan Yiğenoğlu, sol bek Ali Yaşar ve forvet Mücahit Can Akçay, Rıza Çalımbay tarafından Bolu kampına davet edildi. Çalımbay, sezon içindeki performanslarıyla birçok Süper Lig ve 1. Lig ekibinin transfer listesine giren bu futbolcularla ilgili son kararı, kamp bitiminde yönetime iletecek.

KONYASPOR’DA KALMAK İSTİYORLAR

Konyaspor kampına katılacak bu 5 oyuncu, kamp süresince kendilerine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirerek yeni sezonda Konyaspor forması giymek istiyor. Sezon içindeki performanslarıyla bunu başarabilecek güçte olduklarını gözler önüne seren genç oyuncular, kendilerine verilen şansı en verimli şekilde değerlendirip, Rıza Hoca’nın gözüne girmeye çalışacak.

DİĞER OYUNCULAR, YİNE KİRALANACAK

Konyaspor’dan Anadolu Selçukspor’a kiralanan ve kamp kadrosunda yer almayan diğer futbolcuların ise, yine Anadolu Selçukspor’da kalması ya da 1. Lig ila 3. Lig arasında çeşitli kulüplere kiralık olarak gönderilmesi gündemde.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.