KONYASPOR'DA 3. FİYASKO

KONYASPOR'DA 3. FİYASKO
Yaz transfer sezonunda kadroya dahil edilen Rumen golcü Hora, Konyaspor için hayal kırıklığı defterine eklenen oyunculardan biri oldu. Son yıllarda özellikle forvet transferi konusunda zaman zaman karavana atan yönetim, yeni bir ıskaya Hora ile imza attı

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de mücadele ettiği son yıllarda unutamadığı fiyasko golcülerine bir yenisini daha ekledi. Büyük umut ve maliyetle son yıllarda Konya’ya transfer olan golcüler, hem kulüp hem de taraftarlar adına hayal kırıklığı yarattı.

3. BÜYÜK BOMBA

Yeşil-beyazlı ekipte Tazemeta ve Ciprian Marica’nın ardından 3. fiyasko da sezon başında transfer edilen Ioan Hora oldu. Romanya’nın Pandurii Targu Jiu takımından transfer edilen Ioan Hora, yeşil-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attı. Ancak bu yıl gösterdiği performansla yeni bir hayal kırıklığı oluşturan Hora, Konyaspor’un üçüncü fiyaskosu oldu.

TAZEMETA VE MARİCA’DAN SONRA

2010-2011 yılında Atiker Konyaspor’a transfer olan Kamerunlu futbolcusu Thierry Tazemeta, 18 maçta sadece 1 gol atabildi. Yeşil-beyazlı kulübün en büyük hayal kırıklıklarından birisi olan Tazemeta’ya önceki yıl Marica eklendi. Rumen golcü Ciprian Marica, yeşil-beyazlıların ciddi bir maliyet karşılığında transfer ettiği bir futbolcu olurken, şuana kadar en pahalı oyuncusu oldu. Marica Konyaspor’da 1,5 yıl geçirirken, 7 maçta sadece 1 gol atabildi. Marica, ardından ülkesine dönerek futbolu bıraktığını açıklamıştı. Konyaspor tarihinde en büyük hayal kırıklığından birisi olan Marica’ya yine ülkesinden bir başka futbolcu Hora eklendi.

21 RESMİ MAÇTA 2 GOL

Yeşil-beyazlıların golcü oyuncusu Ioan Hora, geride kalan sezonda beklenen katkıyı veremedi. Sezon başında yaşadığı sakatlıkla takımdan uzun bir süre ayrı kalan Hora, ardından iyileşse de Aykut Kocaman’dan forma şansını elde edemedi. Süper Ligde 10, Türkiye Kupası’nda 8 ve Avrupa Ligi’nde 3 karşılaşmaya çıkan Hora, 21 resmi maçta 960 dakika sahada kaldı. Rumen golcü, sadece 2 gol atarken, bu golleri de kupada oynanan Kızılcabölükspor ve Gümüşhanespor maçında kaydetti. Hora’nın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı ise merak konusu. (Seda Erciş)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.