Konyaspor'da iki oyuncu daha yol ayrımında

Konyaspor'da iki oyuncu daha yol ayrımında
Konyaspor'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Amir Hadziahmetovic'ten sonra iki oyuncunun daha takımdan ayrılması an meselesi

Amir Hadziahmetovic'in Beşiktaş'ın transferi konusunda anlaşan sadece detaylarda bazı pürüzler için görüşmelerini sürdüren Konyaspor'da iki oyuncunun daha transfer olarak takımdan ayrılması an meselesi.

ZYMER BYTYQİ OLİMPİAKOS'A GİDİYOR

Konyaspor'un kalması halinde sözleşme yenilemeyi düşündüğü isimlerden Zymer Bytyqi, Yunanistan'ın Olimpiakos takımına transfer olmak üzere. Takımdan ayrılmak isteyen Kosovalı oyuncunun transferi konusunda yeşil-beyazlılarla Yunan kulübünün görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Öte yandan transfer Yunan basınında da yer aldı.

Kosovalı oyuncunun bugünkü antrenmanda yer almaması transfer olasılığını güçlendirdi.

zymer-001.jpg

ENDRİ ÇEKİÇİ BU HAFTA BELLİ OLUYOR

Öte yandan İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad başta olmak üzere bazı Avrupa kulüplerinin transfer radarında olan Endri Çekiçi'nin durumu da bu hafta belli olacak. Konyaspor yönetimi gayri resmi, temasların resmi teklife dönüşmesini bekliyor.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek Arnavut oyuncunun da ara transfer döneminde takımdan ayrılma olasılığı çok yüksek gözüküyor.

cekici.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum