Konyaspor'dan sponsorlara teşekkür gecesi

Konyaspor'dan sponsorlara teşekkür gecesi
Atiker Konyaspor'a verdikleri desteklerle katkı sağlayan sponsorlar, Ramada Hotelde düzenlenen 'Sponsorlara Teşekkür Gecesi'nde ödüllendirildi.

Atiker Konyaspor'a verdikleri desteklerle katkı sağlayan sponsorlar Ramada Hotelde düzenlenen 'Sponsorlara Teşekkür Gecesi'nde ödüllendirildi. Geceye Konya Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Konya Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Hasan Kılca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yöneticiler, Teknik Direktör Aykut Kocaman, antrenörler, oyuncular, sponsorların temsilcileri ile basın mensupları katıldı. 

Udi Fatih Çinioğlu'nun sesi, Kaşık's Grubu'nun ise gösterileriyle renk kattığı gecede, kulübümüzün 1922'den bugünlere gelişini anlatan 'Uluçınar Anadolu Kartalı 94 Yaşında Konyaspor Belgesi' misafirlere izlettirildi.

Misafirlerin ve Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın büyük bir dikkatle izlediği belgeselin ardından Başkan Ahmet Şan kürsüye geldi. Ahmet Şan, kulübün 42 milyon TL'lik borçla devralınan dönemden bugüne kadar gelinen sürecini anlattı.

"Bizim iki hedefimiz vardı göreve geldiğimizde" diyen Şan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Birincisi; Konya'mızı şehir olarak en iyi şekilde tanıtmak. İkinciside; Konyalı gençlerimize sporu sevdirmek. Ve bugün baktığımızda Konya caddelerinde ve sokaklarında Konyaspor'lu futbolcu kardeşlerimizin hep isimleri o çocuklarımızın dilinde. Yeni nesil artık başka şehirlerin takımlarıyla değil kendi şehrinin takımı olan Atiker Konyaspor ile bugün övünüyor ve Atiker Konyaspor taraftarı oluyor..."

BaşkanAhmet Şan'ın konuşmasından bazı başlıklar şöyle:

BİRLİKTE KONYA'YIZ TEZAHÜRÜ ZANNEDERSEM EN İYİ KONYASPOR'DA GÖRÜLÜYOR

Büyükşehir Belediyemizin bize ve şehrimize, dahası Türk futboluna kazandırdığı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu gerçekten Konyaspor tarihinde bir dönüm noktasıdır. Sadece bu stadyumların yapılması yeterli değil. Bunun içini dolduran Konyalı hemşehrilerimiz ve Atiker Konyaspor taraftarları. Ama bir taraftan da Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman'ın başkanlığındaki teknik heyetimiz ve oyuncularımız ile basınımız hepimiz bir araya geldik. Bir sinerji oluşturduk. Son yıllarda özellikle kanaat önderlerimizin ifade ettiği 'Birlikte Konya'yız' tezahürü zannedersem en güzel şekilde Atiker Konyaspor'da görülüyor. Mutlaka sanayimiz, eğitimimiz başta olmak üzere birçok yönüyle büyük bir sınıra sahip olan Konya'mızın öncelikleri ve özellikleri vardır. Tarih kokan ve Hz.Mevlana'dan dolayı örnek gösterilen bir şehirdir Konya. 

YENİ STADYUMUMUZLA YENİ ve ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR TARAFTAR PROFİLİ OLUŞTU

Biz her zaman bu misyonu üzerimize aldık. Bu yıl her yerde şiddet, terör ve olumsuzluklar varken biz Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda geçen sene 3, bu senede 1 tane olmak üzere 4 tane milli maça ev sahipliği yaptık. Ve tüm Türkiye'ye Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik beraberliği ve bölünmezliği yönünde en güzel mesajı buradan Konya'dan verdik. Ve bugün her yerde örnek olarak gösteriliyoruz. Bunun da temelinde yatan yine yeni stadyumumuzla birlikte yeni bir taraftar profili, yeni bir stad kültürüdür. Emeği geçen herkese müteşekkirim. Biz Konya'dan herhangi bir olumsuzluk yansımasın istiyoruz. Taraftarlarımız buna en güzel örnek. Bu üçüncü sezonumuz toplu olarak hiçbir şekilde olumsuz bir tezahürat yaşanmadı. Herhangi bir olay olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz. 

ATİKER KONYASPOR'UN HEDEFİ ÜST SIRALARDA HEP KALICI OLMAKTIR

Biz bu 'Sevgi, Barış, Kardeşlik ve Hoşgörü' duygularını Konya'mızda yaşatıyoruz ve bu sene UEFA Avrupa Ligi aracılığıyla Avrupa'ya da yayıyoruz. En son gittiğimiz Belçika'nın Gent ve Portekiz'in Braga şehirlerinde UEFA temsilcilerinin sitayişle bahsettiği taraftarlarımızdan ve misafirperverliğimizden bizde fazlasıyla memnun olduk. Amaçta budur zaten. Yani oradaki sportif başarı er ya da geç gelecektir. Biz sadece taraftarlarımızdan ligin üst sıralarında kalıcı olmak adına koyduğumuz hedefe ulaşmanın birden bire olacak bir durum olmadığını anlamalarını istiyoruz. Böyle bir şey olsa bile bir saman alevi gibi ertesi sene tersine dönebilir. Sportif anlamda baktığımızda 10.haftasını geride bıraktığımız Spor Toto Süper Lig'de yine geçen sezon gibi altıncı sıradayız. İnşallah önümüzdeki haftalarda çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyoruz. Belki bu sezon üst sıralarda daha zorlu rakipler olabilir. Her sene aynı başarıyı yakalayamasakta biz üst sıralarda bulunmak istiyoruz. 

KONYA'DA OLUŞAN ve ÖRNEK GÖSTERİLEN FUTBOL KÜLTÜRÜ İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER

'Gün Konyasporlu Olma Günüdür.' Biz özellikle genç kardeşlerimize bu hususu zannedersem iyi anlattığımızı düşünüyorum. Onun için bir bütünüz, bir aileyiz. Geçen haftalarda 2-3 maç fikstür anlamında kritik haftalardan geçtik. Burada sağduyulu davranan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Zorlu süreçten en iyi şekilde çıktığımızı düşünüyorum. Biz yönetim, teknik heyet, oyuncular ve taraftarlar olarak bu bütünlüğü sağladık. İnşallah oluşan bu futbol kültürü ile de devam edeceğiz.

SPONSORLARIMIZLA DAHA DA GÜÇLÜ HALE GELDİK

Konyaspor olarak 42 milyon TL borç ile teslim aldığımız bir kulüp yapısından bugün aşağı-yukarı 80 milyon TL ekonomisi olan bir kulübe dönüştük. Ve bu 80 milyon TL'lik bütçede yaklaşık olarak 15 milyon TL'lik sponsor destekleriyle çalışıyoruz. Ben sponsorlarımızın mümkün olduğunca bu tanıtım ve reklam mecrasını iyi değerlendireceklerine inanıyorum. Aramıza yeni katılan sponsorlarımız var. Ana sponsor olarak; Atiker ailesi, geçtiğimiz sezonlarda Torku camiası, yine Konya merkezimizde Medaş, Mepaş, Konya Çimento, İttifak Holding, Adese başta olmak üzere birçok irili ufaklı sponsorlarımız var. Bu noktada Konya Büyükşehir Belediyemiz bize sürekli destek oluyor. Sağlık sponsorumuz Medicana'da dahil olmak üzere destek veren sponsorlarımızı bu gecede vereceğimiz manevi değerinin yüksek olduğuna inandığımız ödüllerle onure etmeye çalışacağız. Günümüzde hem futbolun finansmanı, hem de kendi markalarını tanıtma yönünde güzel bir mecra olan futbolu iyi değerlendirmemiz lazım. Fut bolun kalitesini ve tüm imkanlarını daha da iyileştirmemiz lazım. Önümüzdeki hafta kısmet olursa bir yayın ihalesi yapılacak. o ihale ile artık naklen yayınlar artık cep telefonlarımıza da gelecek. Bu markalar her yerde biraz daha görünür olacak. Bizde Konyaspor olarak burada en ön sırada yer almak istiyoruz. İnşallah hem buraya yatırım yapan sponsorlarımızın bunların karşılığını almaları, hem de bir sosyal sorumluluk olarak toplumumuza destek vermeleri nedeniyle ne kadar teşekkür etsek azdır...."

Ahmet Şan'ın konuşmasının ardından ilk olarak yeni takım otobüsünün alınmasında katkıları bulunan kişi ve firmalara hediyeleri verildi. Daha sonra AHDE VEFA ödüllerinin verilmesine geçildi. Konya Büyükşehir Belediyesinin ödülünü Genel Sekreter Hasan Kılca, Torku'nun ödülünü ise kendilerine verilmek üzere Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak, Konya Valisi Sayın Yakup Canbolat ve Konya İl Emniyet Müdürü Sayın Şükrü Yaman takdim etti.

'Sponsorlara Teşekkür Gecesi'nde kulübe destek veren ARA ve ANA Sponsorlara günün anısına hediyeleri başta Konya Valisi Sayın Yakup Canbolat, Konya İl Emniyet Müdürü Sayın Şükrü Yaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Ersöz, Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yöneticiler ve Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından verildi. Gecenin sonunda sponsorların temsilcileri, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular günün anısına objektiflere poz verildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.