Konyasporlu Adil Demirbağ'dan transfer açıklaması: Ne mutlu bana

Konyasporlu Adil Demirbağ'dan transfer açıklaması: Ne mutlu bana
 Muhabir
Fenerbahçe'nin transfer listesinde adı geçen Konyasporlu Adil Demirbağ, hakkındaki iddialara cevap verdi.

TÜMOSAN Konyaspor'un başarılı stoperi hakkındaki transfer söylentileri ile ilgili konuştu. Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu belirtilen Adil Demirbağ iddialarla ilgili, "Kendi camiamı gururlandırıyorsam ne mutlu bana. Ancak şua anda transfer söylentileriyle kafamı bulandırmak istemiyorum" dedi.

Süper Lig'in 14. haftasında, Corendon Alanyaspor maçıyla 100. kez yeşil-beyazlı formayı giyen Adil Demirbağ antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

"SİVASSPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ"

Pazartesi günü oynayacakları Sivasspor maçını kazanmaları gerektiğini dile getiren ve maça iddialı hazırlandıklarını aktaran Demirbağ, "Onlara güzel bir deplasman yaşatıp, üç puanı bırakmayacağız." dedi. Adil Demirbağ, teknik direktör Hakan Keleş'in de takıma olumlu bir hava kattığını, ihtiyaçları olan motivasyonu kendilerine kazandırdığını söyledi.

"CAMİAMI GURURLANDIRIYORSAM NE MUTLU BANA"

Hakkındaki transfer söylentilerine de değinen Adil Demirbağ, şunları kaydetti: "Ben de sizin gibi medyadan takip ediyorum. Dışarıya kulağım kapalı. Konyaspor'un bir futbolcusu olarak, buraya yüzde yüzümü vermek istiyorum. Sonuçta her futbolcu transferde gözde olmak ister. Kendi camiamı gururlandırıyorsam ne mutlu bana. Ancak şu anda bu tür konularla kafamın bulanmasını istemiyorum."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.