Konyaspor’u layık olduğu yere taşıyacağız

Konyaspor’u layık olduğu yere taşıyacağız
8 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulda Konyaspor’a bakan adaylığını açıklayan Mustafa Oral, Selçuklu Kongre Merkezi’nde basın ve taraftarla buluştu. Oral, göreve geldiğinde yapacakları icraatlar hakkında konuştu

Haber: Hasan Yıldırım

Atiker Konyaspor’un 8 Haziran’daki olağanüstü genel kuruluna göreve talip olan Mustafa Oral, Selçuklu Kongre Merkezi’nde basın mensupları ve taraftarlarla bir araya geldi. Oral, seçime çok listeyle girildiğini hatırlatarak, bunun Konyaspor için iyi bir durum olduğunu söyledi.

‘TARAFTARIN NE İSTEDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ’

Başkan adayı Mustafa Oral, “Konyaspor taraftarının ne istediğini çok iyi biliyoruz. Modern futbolun gerçeklerini ve gerekçelerini yaparak Konyaspor’u iyi yerlere taşıyacağız. Camiamıza zarar verici hiçbir ortama girmedik. Konyaspor’u herkesin sempati duyduğu kulüp haline getireceğiz. Çünkü doğru vazgeçilmezdir. Tüm adaylara başlarılar dileriz. Bizim yönetim anlatışımız budur; takdir. Konyaspor camiasınındır” dedi.

‘İLK İŞ DEGELE YAPISINI DEĞİŞTİRMEK’

Mustafa Oral’ın listesinde yer alan Ömer Korkmaz ise, “Göreve gelmemiz halinde ilk yapacağımız icraat delege yapısını değiştirmektir. Konyaspor’u camiamızın beklentisini gerçekleştireceğiz. Kulübümüzü taraftarımıza açacağız. Temel amacımız kulübün yönetim kuruluna takip olan 40 kişilik bir ekiple değil, herkesin iyi fikirlerine talibiz. Görevde bulunduğum 2011 yılında çok dersler aldık. Kulübümüzün, vizyonu olan insanlar tarafından yönetilmesini daha doğru buluyoruz. Kulübümüze kazandırmaya çalışacağımız kültürde, yeni vizyonlar katmak istiyoruz. Endüstriyel futbolunu gerçekleri var. Biz de bu oyunu kurallarına uygun şekilde kullanmalıyız. Daha büyük bir Konyaspor hayali yaşıyoruz" diye konuştu.

‘SPORTİF TAHRİBATI ORTADAN KALDIRACAĞIZ’

Ömer Korkmaz, “Seçilmemiz durumunda kulüp içindeki sportif tahribatı ortadan kaldıracak restoreler yapacağız. Sorunların özümüzden sonra Konyaspor’u sportif başarılarından söz ettireceğiz. Rekor oyuncu satışlarıyla iyi bir Konyaspor kuracağız. Konyaspor Retro projesi, bir seçim kampanyası değil” ifadelerini kullandı.

Mustafa Oral’ın listesi şu şekilde:

Mustafa Oral

Hüseyin Polat

Erkan Genç

Ömer Korkmaz

Erkan Gökmen

Fuat Kunduracı

Targun Polat

Hilmi Kağnıcı

Levent Çalık

Mehmet İngör

Kazım İlker Özkan

Hamdi Parmak

Salih Özkan

Osman Öztürk

Recep Altınok

Yusuf Küçükbakırcı

Mustafa Başoda

Osman Ferhat Büyükbaş

Eyüp Kalaycı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.