Konya’ya Yeni ET Entegre Tesisi

Konya’ya Yeni ET Entegre Tesisi
Konya’da et sektörü yeni bir et entegre tesisine kavuştu.Akşeker Grup tarafından yapılan ve son teknolojik ürünlerin yer aldığı Konya Et Entegre Tesisleri hizmete girdi. Konya-Karaman yolu üzeri Çomak...

Konya’da et sektörü yeni bir et entegre tesisine kavuştu.

Akşeker Grup tarafından yapılan ve son teknolojik ürünlerin yer aldığı Konya Et Entegre Tesisleri hizmete girdi. Konya-Karaman yolu üzeri Çomaklar Mahallesi’nde kurulan büyükbaş, küçükbaş ve tavuk kesim ünitesi bulunan tesis, hijyenik şartlara uygun, yüksek kapasite ve modern teknolojisi ile sektöre hizmet sunacak.

Akşeker Grup, Konya’da kurduğu et entegre tesislerinin yanı sıra yine bugüne kadar Konya ve bölgesinde olmayan hayvansal atıkların ekonomiye yeniden kazandırıldığı rendelik tesislerini de kurarak yine bir ilke imza attı. Rendelik tesislerinde, hayvansal atıklar, hayvan yemi olarak yeniden ekonomiye kazandırılacak. Tesisler sayesinde, çevreye yayılabilecek koku engellenirken, bin 500 metrekare kapalı alandan oluşan arıtma tesisleriyle de örnek ve çevreci bir kuruluş olarak dikkat çekecek.

Yeni hizmet binasında düzenlenen tanışma toplantısında sektör temsilcileriyle buluşan Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şeker, bu tesislerin kendilerinin değil, tüm Konyalının olduğunu vurguladı.

Şeker "Biz üretene, tüketene ve çalışana kaynak oluyoruz. Sektörün öncüsü olmak bir takım sorumlulukları gerektirir. Bizde bu sorumluluğu sizler için üzerimizde taşımak zorundayız." şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.