KTO öğrencileri gururlandırmaya devam ediyor

KTO öğrencileri gururlandırmaya devam ediyor
Birinci Uluslararası İslami Finans Olimpiyatları ve Uluslararası Yaz Okulu Programı'nda KTO Karatay Üniversitesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü öğrencileri, 3 kategoriden oluşan yarışmalarda büyük bir başarı elde etti.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ve Universitas Indonesia, Universitas Airlangga, Universitas Muhammadiyyah Yogyakarta, Universitas Sains İslam Malaysia üniversitelerinin iş birliğinde organize edilen Birinci Uluslararası İslami Finans Olimpiyatları ve Uluslararası Yaz Okulu Programı'nda, KTO Karatay Üniversitesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü öğrencileri büyük başarılara imza attı.

kto-1.jpeg

TAKIM ŞAMPİYONLUĞU KTO KARATAYLI ÖĞRENCİLERİN OLDU

Birinci Uluslararası İslami Finans Olimpiyatları ve Uluslararası Yaz Okulu Programı'nda KTO Karatay Üniversitesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü öğrencileri, 3 kategoriden oluşan yarışmalarda büyük bir başarı elde etti. Endonezya’da bulunan KTO Karataylı İslam İktisadı ve Finans Bölümü öğrencileri, münazara kategorisinde 3., muamelat interaktif oyununda ise 5 üniversite arasında 1. olarak altın madalya sahibi oldu. Rana Kübra Gümüş, Halime Nur Öztekin, Yunus Emre Ertaş, Şevki Dutar ve Zeynep Eraslan'dan oluşan KTO Karatay IIFO takımı, muamelat interaktif oyunu kategorisinde ise takım şampiyonluğu kazandı.

“İSLAM İKTİSADI VE FİNANS BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN ULUSLARARASI BAŞARILARI GURUR KAYNAĞIMIZ”

Öğrencilere yarışlar esnasında İslam İktisadı ve Finans Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Kamola Bayram ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Ergun eşlik etti. Elde edilen başarılardan büyük gurur duyduklarını dile getiren Ergun; “Öğrencilerin uluslararası alanda sergiledikleri başarılardan büyük bir memnuniyet ve gurur duyuyoruz. Öğrencilerin bu başarıları sadece edindikleri teorik bilgilerle sınırlı kalmadığının, uygulamada da ne denli başarılı olduklarının göstergesidir. Bu tür uluslararası projeler ve etkinlikler, öğrencilerin küresel düzeyde rekabet edebilme becerilerini geliştirirken, farklı kültürlerden gelen akademisyenler ve öğrencilerle etkileşim kurmalarına da olanak tanıyor. Bizi gururlandıran öğrencileri tebrik ediyor, gelecekte de uluslararası etkinliklerde üniversiteyi ve Türkiye'yi başarıyla temsil etmelerini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

kto-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.