Küçük Yasin için özel ekip kuruldu

Küçük Yasin için özel ekip kuruldu
15 aydır kayıp alan Yasin'in bulunması için cinayet büro amirliği özel bir ekip kurdu.

Konya'nın Akören ilçesinde geçtiğimiz yılın nisan ayında evlerinin önünde oynarken kaybolan küçük Yasin Şahin'den aylardır haber alınamıyor. 15 aydır kayıp alan Yasin'in bulunması için cinayet büro amirliği özel bir ekip kurdu.

Belkuyu Mahallesi'nde oturan Ümmü-Yavuz Şahin çiftinin 4 çocuğundan Yasin, geçtiğimiz yılın 4 Nisan günü okuldan geldikten sonra evlerinin önünde oynarken kayboldu.  

Aynı gün Yasin'in bulunması için başlatılan arama çalışmaları jandarma, AFAD ve köylüler tarafından günlerce sürdürüldü. Zaman zaman askeri helikopter ile insansız hava araçlarının da kullanıldığı çalışmalarda başta evin çevresi olmak üzere geniş bir alan karış kontrol edildi. Su kuyuları, foseptikler, sarnıçlar, mağaralar, ağaç ve çalılıkların diplerine tek tek bakıldı. Çarşamba Çayı ve bunun aktığı Apa Gölü girişi de dalgıç polisler tarafından sonar cihazlarıyla arandı. Ancak 80 kilometrelik alanda yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. 

Aylardır çocuklarından bir haber alamayan acılı ailenin "ölüsü ya da dirisi artık bulunsun" feryatları yürekleri dağladı. 

-Özel ekip kuruldu-

Küçük Yasin'in bulunması için şimdi de Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde özel bir ekip kuruldu. Uzman ekibin olayla ilgili tüm ayrıntıları yeniden gözden geçirdiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum