Kütüphaneler Haftası

Kütüphaneler Haftası
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:- "Kütüphane bizim kültürümüzde ve dinimizde oldukça dikkat çekilmesine rağmen, bugün için tam anlamıyla hak ettiği bir konumdadır denemez"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Kütüphane bizim kültürümüzde ve dinimizde oldukça dikkat çekilmesine rağmen, bugün için tam anlamıyla hak ettiği bir konumdadır denemez" değerlendirmesini yaptı.

Karaaslan, "Kütüphaneler Haftası" dolayısıyla yaptığı açıklamada, kütüphanenin, insanlığın yazılı hafızası olduğunu, geçmiş ile gelecek kuşaklar arasında önemli bir bağ kurduğunu bildirdi.

"Kütüphane, bizim kültürümüzde ve dinimizde oldukça dikkat çekilmesine rağmen, bugün için tam anlamıyla hak ettiği bir konumdadır denemez" ifadesini kullanan Karaaslan, özellikle çocukları özendirmek ve onlar için kütüphaneleri cazip hale getirmek gerektiğini belirtti.

Karaaslan, şunları kaydetti:

"Bu bağlamda kütüphanelerimizi sadece Kütüphane Haftasında hatırlamamalı, adeta her haftayı 'eylemde' kütüphane haftası olarak karşılamalı ve öyle idrak etmeliyiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.