LGBT sapkınlığını meşrulaştırma ve yayma çabaları tüm dünyayı tehdit ediyor

LGBT sapkınlığını meşrulaştırma ve yayma çabaları tüm dünyayı tehdit ediyor
LGBT sapkınlığını meşrulaştırma ve topluma yayma çabaları artarken buna karşın ailelerin tepkileri de giderek artıyor

LGBT sapkınlığını meşrulaştırma ve topluma yayma çabalarına karşı tepkiler giderek artıyor

TÜRKİYE İZİN VERMEDİ

Beyoğlu ve Şişli'de izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruplara polis müdahale etti. Polis ekipleri, yasak olmasına rağmen Taksim'de LGBT yürüyüşü yapmak isteyen gruplar için çevrede güvenlik önlemi aldı. Taksim ve İstiklal Caddesi'ne çıkan sokaklar güvenlik güçlerince kapatılırken caddeye giriş ve çıkış yapılmasına izin verilmedi. Harbiye, Cihangir ve Kabataş'ta yoğun önlem alınırken Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı da işletmeye kapatıldı. İzin verilmemesine rağmen Cihangir ve Harbiye'deki bazı noktalarda toplanan ve polise mukavemette bulunan gruplara müdahale edilirken bazı kişiler gözaltına alındı. Beyoğlu'nda da 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınanlar daha sonra serbest bırakıldı.

TÜM DÜNYAYI TEHDİT EDİYOR

LGBT sapkınlığını meşrulaştırma ve topluma yayma çabaları tüm dünyayı tehdt ederken karşıt tepkiler de giderek artıyor.

RUSYA PROPAGANDAYI YASAKLADI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in geçtiğimiz onayladığı yasayla ülkede LGBT propagandası yasaklandı. Buna göre, geleneksel olmayan cinsel ilişki ve pedofilinin kitle iletişim araçları, internet, reklamlar, edebi eserler ve sinema yoluyla yaygınlaştırılması yasa dışı olarak değerlendirilebilecek. Aynı mecralarda gençler arasında cinsiyet değiştirme çağrıları da yasak kapsamına alındı. Çocukların LGBT ile ilgili bilgileri dinlemesi ve izlemesine erişimi sınırlayan mekanizmanın hayata geçirilmesini de öngören yasayla, hükümet tarafından yetkilendirilen bir kuruluşun izleme yapmasına olanak sağlanacak.

180806-lgbt-demonstrator-st-petersburg-dk-1058.jpg

754598837583200.jpeg

russia-lgbt-rights.webp

MACARİSTAN DA YASAKLADI

Macaristan Ulusal Meclisi, 18 yaşından küçükleri eş cinselliğe ve cinsiyet değişikliğine 'teşvik etmeyi' yasaklayan yasal düzenleme hakkında alınan referandum kararını onayladı. Macaristan AB'nin baskılarına rağmen gri adam atmayacağını ve yasayı uygulayacağını açıkladı.

1440x810-cmsv2-1ee0cac6-dd3f-56c8-bbea-ddcf74df7a92-6229734.webp

EŞCİNSEL EVLİLİĞE SLOVENYA'DAN VETO

Slovenya Anayasa Mahkemesi, eşcinsel çiftlerin resmi birliktelik kurmalarının ve çocukları evlat edinmelerinin yasa dışı olduğunu söyleyerek, evliliğin önünü açabilecek referandumu engelledi. Avrupa'nın ve dünyanın birçok ülkesinde LGBT propagandasına karşı gösteriler yapılarak ailenin korunmasını isteniyor.

untitled-1-001.jpg

. 0x0-1660732228696-001.jpeg

KANADA'DA MÜSLÜMAN VE HRİSTİYAN AİLELERDEN TEPKİ

Kanada'da LGBT'ye verdiği destekle bilinen ve LGBT yürüyüşlerinde boy gösteren Başbakan Justin Trudeau'ya tepkiler büyüyor. Ülkede dün LGBT eylemlerine karşı Müslüman ve Hristiyan aileler karşı yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşte "Ailemizden, çocuklarımızdan elinizi çekin" sloganları atıldı.

6ec37289e9d14b388a8d02732ef283e3-18.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.