Lider Fenerbahçe'de Konyaspor mesaisi başladı

Lider Fenerbahçe'de Konyaspor mesaisi başladı
Süper Lig 16. hafta erteleme maçında Konyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, maç hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında 10 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de TÜMOSAN Konyaspor 'u aiğırlayacakFenerbahçe, maçın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman; koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 grup halinde pas çalışmaları yapılırken, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. İstanbulspor maçına ilk 11'de başlayan futbolcular idmanı, rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı. Sakatlığını atlayan Rodrigo Becao takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

MONTELLA'DAN, FENERBAHÇE'YE ZİYARET

Öte yandan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile Milli Takım Yardımcı Antrenörleri Selçuk Şahin ve Daniele Russo, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne ziyaret gerçekleştirdi.
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile Milli Takım Yardımcı Antrenörleri Selçuk Şahin ve Daniele Russo, Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme müsabakasında Konyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin antrenmanını izledi. Antrenman sonrası Sportif Direktör Mario Branco, Teknik Direktör İsmail Kartal ve futbolcularla yemekte bir araya gelen Montella ile TFF yetkilileri, Kartal ve oyunculara misavirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.