M1Konya AVM Vestel Mağazası yenilendi

M1Konya AVM Vestel Mağazası yenilendi
Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, marka karmasını genişletmeye ve mağazalarını yenileyerek ziyaretçilerine sağladığı alışveriş keyfini artırmaya devam ediyor.

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, marka karmasını genişletmeye ve mağazalarını yenileyerek ziyaretçilerine sağladığı alışveriş keyfini artırmaya devam ediyor. M1Konya AVM’de televizyon ve beyaz eşya üreticisi olmanın ötesinde uluslararası bir teknoloji şirketi konumunda olan Vestel, yenilenen mağazasının kapılarını açtı.

07 Haziran 2022, Konya;

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi M1Konya AVM, alanında önde gelen markalarla yeni iş birlikleri gerçekleştirmeye ve mağazalarını yenilemeye devam ediyor.

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan M1 Konya AVM, Vestel mağazasını yenileyerek sunduğu seçenekleri artırdı. Yeni yüzüyle M1Konya AVM Vestel Mağazası, televizyon, mobil cihazlar, beyaz eşya, küçük ev aletleri ürün gamı ile hem Konya hem de çevre bölgelerden ziyaretçilerine hitap edecek.

s1654591139-vestel-yenilenme-jpg.jpg

Konforlu ve güvenli alışverişin adresi…

Yenilenen Vestel mağazasına bütün Konyalıları davet eden M1Konya AVM, güler yüzlü çalışanlarıyla misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor. M1Konya AVM, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde ziyaretçilerini havadar ve sağlıklı ortamlarıyla karşılıyor.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties (Fiba CP) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacp.com.tr ve www.m1konyaavm.com.tr adreslerinden ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.