Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun: "Gençlerbirliği karşısında galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Kadıköy'e lider gidiyoruz"- "Fenerbahçe derbisi de Gençlerbirliği maçı gibi olacak. Daha iyi olan takım biziz. İnşallah oradan da 3 puanla ayrılıp, şampiyonluğa


İSTANBUL (AA) - Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 1-0 yendikleri karşılaşmada, aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, son haftaların çıkıştaki ekiplerinden Gençlerbirliği'yle zorlu bir maç yaptıklarını anlatarak, "Maçın hakimiyeti bizdeydi. İlk devrede de golü bulabilirdik. İkinci devre daha baskılı oynadık, golü de bulduk. Daha sonra skoru korumayı bildik" şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı futbolcu, Gençlerbirliği karşısında alınan üç puanın önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Kadıköy'e lider olarak gidiyoruz. Oradan da üç puanla ayrıldığımız takdirde yolumuzun açık olduğunu söyleyebilirim. Biz her maçı aynı görüyoruz. Bunun için Fenerbahçe derbisi de Gençlerbirliği maçı gibi olacak. Daha iyi olan takım biziz. İnşallah oradan da 3 puanla ayrılıp, şampiyonluğa doğru yürüyeceğiz."



- "Bu sene, inşallah o senedir"



Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez'in arkasında yedek kalmasına rağmen başarılı bir performans gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Cenk Tosun, "Belki de şampiyonluğu herkesten çok ben istiyorum. Geçen sene kıl payı kaçırdık. İnanılmaz üzüldük. Takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapıyorum. Gomez de çok kaliteli bir forvet. Gollerini de atıyor. Ben de oyuna sonradan girdiğimde, gollerimi atıyorum veya katkı sağlıyorum. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, çünkü bu sene, inşallah o senedir. Her şey Beşiktaş için" ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun, Gomez'in iki haftalık suskunluğunu Gençlerbirliği karşısında bozduğunun anımsatılması üzerine de, "Gomez de sonuçta bir insan. Robot değil. Zaten her hafta gol atarsa burada değil, dünyanın en önemli kulüplerinde oynar. Onun da iyi, kötü zamanları olacak. Form düşüklüğü olduğunu sanmıyorum. Şu an biraz şanssız" değerlendirmesinde bulundu.



- Delgado: "Derbiyi kazanacak kalitemiz var"



Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Alexis Delgado ise karşılaşmalara çok iyi hazırlandıklarını ve aynı şekilde devam etmeleri gerektiğini ifade etti.

Siyah-beyazlı futbolcu, Fenerbahçe derbisiyle ilgili bir soru üzerine "Biliyoruz, zor bir maç olacak. Derbiyi kazanacak kalitemiz var" şeklinde konuştu.

Alexis Delgado, siyah-beyazlı ekibe kısa sürede uyum sağladığını da sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.