Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen:"Önemli bir galibiyet aldık"- Alanyaspor Teknik Direktörü Susic: "Buraya gelmeden önce 1 puan düşünüyorduk. Son dakikada yediğimiz golle maalesef mağlup olduk"


BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Süper Lig'in 2. haftasında sahalarında Alanyaspor'u 3-2 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Fransız teknik adam, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, skordan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu, ikinci yarıda ortaya konan performansın ise işlerini zorlaştırdığını anlatan Le Guen, "Önemli bir galibiyet aldık. Taraftarımız da atmosferi güzelleştirdi. Takımımızın 3 puan almasına katkı verdi. Takım da savaşmayı bırakmadı." diye konuştu.

Le Guen, taraftarın oyundan çıkarken Kubilay Kanatsızkuş'a gösterdiği tepkiyle ilgili, "Bence bu akşam bizim için tek negatif olay buydu. Kubilay, Bursaspor'un akademisinden çıkmış, Bursalı, genç ve potansiyeli olduğunu düşündüğüm bir oyuncu. Ben ona yardımcı olmak için buradayım. Taraftarların da bu oyuncuyu kazanmak için yardımcı olmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Fransız çalıştırıcı, 2-3 transfer daha yapacaklarını vurgulayarak, "Önümüzdeki günlerde 2-3 oyuncu takviyesi olacak. Transfer yapılmasını istiyorum. Başkanımızla aynı düşünüyoruz. İyi haberler vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


- Alanyaspor cephesi


Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, karşılaşmadaki hakem yönetimini eleştirerek, üzüldüğünü söyledi.

Maçın ilk yarısında Bursaspor'un kendilerinden daha iyi oynadığını belirten Susic, şunları kaydetti:

"İkinci yarı ise biz daha iyi oynadık. 2-0'dan durumu 2-2'ye getirdik. 3-2, 4-2 de olabilirdi ama maalesef bu maçı da kaybettik. Ben senelerce Türkiye'de çalıştım. Hiçbir zaman hakemler konusunda bir şey söylemedim. Geçen hafta ve bu hafta çalınan penaltılar sürpriz oldu. Gerçekten üzülüyorum. Buraya gelmeden önce 1 puan düşünüyorduk. Son dakikada yediğimiz golle maalesef mağlup olduk."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.