Mahalleliden Karatay’a tam not!

Mahalleliden Karatay’a tam not!
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçenin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşuyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte merkeze uzak mahalleleri ziyaret eden Başkan Hasan Kılca; “İlçe merkezimizin yanında merkeze uzak mahallelerimizin pek çoğunda kilit parke, parke yol ve sıcak asfalt, sosyal tesis ve daha birçok hizmet ile projelerimizi tamamladık. Karatay’da gerçek belediyecilik var. İnşallah önümüzdeki dönemde de yine insanımız için ilçemiz için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN KILCA’DAN MERKEZE

UZAK MAHALLELERE ZİYARET

Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti 22. Dönem Konya Milletvekili Mehmet Kılıç, ilçe teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri ve adaylarıyla birlikte hafta sonunda merkeze uzak Yenikent, Esentepe, Büyükburnak, Kızören ve Akörenkışla mahallelerini ziyaret etti.

mahalle-ziyaretleri-2.jpg

MAHALLELERDEN HİZMET

VE YATIRIMLARA TAM NOT

Hasan Kılca ve beraberindeki teşkilat mensuplarıyla buluşan mahalle sakinleri, bölgelerine kazandırılan hizmet ile yatırımlar dolayısıyla Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür ederken; Hasan Kılca, Mehmet Genç ve ilçe teşkilat mensupları da; söz konusu mahallelerde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşı tek tek dinledi.

Buluşmalarda bölge sakinlerine Karatay Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatan, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri tek tek dinleyen Hasan Kılca, yeni dönemde mahallelere kazandırılacak yatırım ile hizmetler hakkında muhtarlar ve vatandaşlara bilgiler verdi.

mahalle-ziyaretleri-6.jpg

KARATAY’DA GERÇEK BELEDİYECİLİK VAR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ettiklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, söz konusu ziyaretleri çok önemsediklerini vurguladı.

Başkan Hasan Kılca; “Sizleri sık sık ziyaret etmeye sizlerle bir araya gelmeye büyük önem veriyoruz. Ziyaretlerimiz, siz hemşehrilerimizle olan bağlarımızın güçlenmesine vesile olurken, bir yandan da yatırım ve hizmetlerimizin yerinde planlanmasına büyük katkı sağlamış oluyor. 2019’da göreve geldiğimizde buraların ihtiyaçlarını tek tek tespit edip notlar almıştık. Sosyal tesis, altyapı ve ulaşım ile ilgili o eksikliklerin çözümü noktasında sizlere söz vermiştik. Bu sözlerin fazlasını hayata geçirdik. İlçe merkezimizin yanında merkeze uzak mahallelerimizin pek çoğunda kilit parke, parke yol ve sıcak asfalt, sosyal tesis ve daha birçok hizmet ile projelerimizi tamamladık. Geriye kalan bölgelerde de çalışma yürütüyoruz. Yani Karatay’da gerçek belediyecilik var. İnşallah önümüzdeki dönemde de yine insanımız için ilçemiz için gayret göstermeye devam edeceğiz. 31 Mart Seçimleri için hemşehrilerimizden güçlü bir destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

mahalle-ziyaretleri-4.jpg

AK Parti 22. Dönem Konya Milletvekili Mehmet Kılıç, Karatay’ın özellikle son 5 yılda önemli hizmetler aldığının altını çizerek şunları söyledi; “Ben bugüne kadar mahallelerimizde böyle güzel bir kalabalığa ve karşılamaya şahit olmamıştım. Eski bir siyasetçi olarak bu güzel ilgiden belediye başkanımızın bu bölgelere hizmet edildiğini anlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda bu ilgiyi vatandaşımızın belediye başkanımıza bir teşekkürü olarak da kabul edebilirsiniz. 31 Mart’ta da inşallah bu güzel ilgi rekor düzeyde bir desteğe dönüşecek.”

HEMŞEHRİLERİMİZ BİZLERE HER

ZAMAN BÜYÜK DESTEKLER VERDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de 31 Mart Seçimleri’nin öneminden bahsederek; “Hemşehrilerimiz her seçimde bizlere büyük destekler verdi. 31 Mart Seçimleri’nde de aynı desteği bekliyoruz. Belediyemiz tüm mahallelerimize hizmet ediyor. Eksik kalan varsa onlar da yeni dönemde de yapılır. Bu güzel karşılamanız ve bugüne kadarki güzel destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte merkeze uzak mahalleleri ziyaret eden Başkan Hasan Kılca; “İlçe merkezimizin yanında merkeze uzak mahallelerimizin pek çoğunda kilit parke, parke yol ve sıcak asfalt, sosyal tesis ve daha birçok hizmet ile projelerimizi tamamladık. Karatay’da gerçek belediyecilik var. İnşallah önümüzdeki dönemde de yine insanımız için ilçemiz için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.