Gisdol, Konyaspor maçı öncesi taraftara çağrı yaptı

Gisdol, Konyaspor maçı öncesi taraftara çağrı yaptı
Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, iç sahada oynayacakları Konyaspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'dan iç sahada oynayacakları Tümosan Konyaspor maçı öncesi taraftarlara destek çağrısı yaptı.

Süper Lig'de son 2 maçından galibiyetle ayrılan Samsunspor'da Teknik Direktör Markus Gisdol, Konyaspor maçı öncesindeki haftalık olağan basın toplantısında konuştu. Haftaya Trabzonspor maçı hazırlıklarıyla başladıklarının altını çizen Gisdol, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından değişen fikstüre göre çalışmalara devam ettiğini belirterek, takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Bu hafta Trabzonspor ile oynamak istediğini vurgulayan Markus Gisdol, "Trabzonspor'a karşı oynamayı isterdim ama herkes neden fikstürün değiştiğini biliyor. Hazırlıklarımızı Trabzonspor maçına yönelik yapmıştık ama bunu değiştirmek zorunda kaldık. Önümüzdeki maçı Konyaspor'a karşı içeride oynayacağımız netleşti. Son 2 maçta taraftarların takım için ne kadar önemli olduğunu gördük. Konyaspor'a karşı oynayacağımız maçta da taraftarımıza ihtiyacımız olacak. Eğer bu şekilde devam edecek olursak, taraftarımızın desteği takıma yüzde 100 olumlu yansıyacaktır. Bize şimdiye kadar gösterdikleri destekten dolayı da taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.