Meha eskisi gibi değil

Meha eskisi gibi değil
Bu yaz, transferi yılan hikayesine dönen, tam “artık ayrıldı” derken takıma yeniden katılan Alban Meha, oyun olarak hemen hemen aynı performansı sergilese de istatistik olarak geçen sezonun gerisinde kaldı.

Bu yaz, transferi yılan hikayesine dönen, tam “artık ayrıldı” derken takıma yeniden katılan Alban Meha, oyun olarak hemen hemen aynı performansı sergilese de istatistik olarak geçen sezonun gerisinde kaldı. 2015-16 sezonunda ligin ilk 10 maçının hepsine ilk 11’de başlayan ve tümünde 90 dakika forma giyen Meha, bu süreçte takıma 3 gol–2 asistlik katkı yapmıştı. Kosovalı oyuncu aynı başarıyı bu sezon gösteremedi. Alban Meha, şimdiye kadar ligde 7 maçta toplam 363 dakika şans bulurken, bunların dördünde ilk 11’de görev yaptı ve skora katkı sağlayamadı. 30 yaşındaki futbolcunun yeniden takıma katılması ve sergilediği kötü performans eleştirileri de beraberinde getirdi. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.