Meram, şehrin kalbine dokunuyor, büyük dönüşümün temeli atılıyor

Meram, şehrin kalbine dokunuyor, büyük dönüşümün temeli atılıyor
 Muhabir
Meram Belediyesi’nin şehrin en merkezi noktasında başlattığı Sahipata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında önemli bir mesafe daha alınıyor

Konya’nın adeta kalbinde yer alan, ömrünü doldurmuş binalar nedeniyle adeta bir çöküntü alanı haline gelen, göçmenlerin istilasına uğrayan Şükran Mahallesi’ndeki büyük dönüşümle ilgili Meram Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN KAVUŞ MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Şükran Mahallesi’ndeki dönüşüm ve yenileme süreciyle ilgili yeni bir döneme daha başlanıyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya’nın adeta kalbine dokunacak olan, şehrin orta yerindeki çöküntü alanını yeniden yaşanabilir bir merkez haline getirmeyi hedefleyen ve kentsel dönüşümle bu bölgeyi yeniden turizm, ticaret ve hayat merkezi haline getirecek olan Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşümü projesinde önemli bir merhaleye daha gelindiğini duyurdu.

sukran-mahallesi-kentsel-donusumu.jpg
Şükran Mahallesi'ndeki ticari faaliyet alanlarının temeli atılıyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Sahibiata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ticari ve sosyal yaşam alanlarının yer alacağı 1. etabın temel atma töreninin 13 Ekim Cuma günü saat 11:00’de proje alanında gerçekleştirileceğini bildirdi.

REFİK TUZCUOĞLU DA TÖRENE KATILACAK

Şükran Kentsel Dönüşümü Projesi kapsamında ticari ve sosyal yaşam alanların yer alacağı 1. etabın temel atma törenine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı ve Meram Belediyesi Eski Başkanı Refik Tuzcuoğlu’nun da katılacağı öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.