Adolf Hitler'in torunları İsrail'e yaranma peşinde! Mercedes'ten işgalci İsrail'e destek!

Adolf Hitler'in torunları İsrail'e yaranma peşinde! Mercedes'ten işgalci İsrail'e destek!
Mercedes-Benz CEO'su Ola Kaellenius'un işgalci terör devleti İsrail'e 1 milyon euro yardımda bulunduklarını açıklaması, şirketin önemli yatırımları olan Türkiye'de tepkiyle karşılandı

Mercedes-Benz CEO'su Ola Kaellenius'un işgalci terör devleti İsrail'e 1 milyon euro yardımda bulunduklarını açıklaması, şirketin önemli yatırımları olan Türkiye'de tepkiyle karşılandı.

Almani otomotiv devi Mercedes, günlerdir Gazze'de masum insanları katleden işgalci İsrail'e maddi yardımda bulundu. Şirket, İsrail'deki United Hatzalah ve Alman Kızıl Haçı adlı kuruluşlara toplamda 1 milyon euro para gönderdi.

CEO'SU AÇIKLADI

Genel merkezi Almanya'nın Stuttgart kentinden bulunan otomotiv devi Mercedes, Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail için kesenin ağzını açtı. Mercedes-Benz CEO'su Ola Kaellenius, İsrail'deki United Hatzalah ve Alman Kızıl Haçı adlı kuruluşlara 1 milyon euroluk para yardımı yaptıklarını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Kaellenius, "İsrail'e yönelik terör saldırılarından bu yana dünya çapında yayınlanan haber ve görüntüler beni derinden sarsıyor. Orta Doğu'da barışa olası yansımaları konusunda son derece endişeliyim. Bölgede meslektaşlarım, uzun süredir tanıdıklarım ve iyi dostlarım var. Şiddete maruz kalan ve sevdiklerini kaybetmenin yasını tutan herkese en kalbi şefkatimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Mercedes'ten Gazze'de katliam yapan İsrail'e 1 milyon euroluk yardım

ACILARI HAFİFLETECEKLERMİŞ!

Kaellenius sözlerini şöyle sürdürdü: "Düşüncelerim ayrıca çok sayıda yaralı, kaçırılanlar ve aileleriyle birlikte. Son günlerde çeşitli kurum ve kuruluşlarla temasa geçtik çünkü sahadaki acıların en azından bir nebze de olsa hafifletilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Mercedes-Benz, kurtarma araçlarının satın alınmasına yönelik yardım kuruluşları United Hatzalah'ın yanı sıra kardeş kuruluşlarla birlikte bölgedeki insani yardımları koordine eden Alman Kızıl Haçı'na toplam bir milyon euro bağışta bulunuyor. Tel Aviv'deki Ar-Ge tesisimizin ekibiyle elbette sürekli iletişim halindeyiz ve onların güvenliği en büyük önceliğimiz."

Gazze'deki soykırımı görmezden gelen Kaellenius işgalci İsrail devletine verdiği destekle iki yüzlülüğünü göstermiş oldu.

Ola Kaellenius'un açıklaması şirketin kamyon ve otobüs fabrikası gibi önemli yatırımları olan Türkiye'de tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar sosyal medyada boykot listesine Mercedes'in de alınması yönünde paylaşımlar yaptılar.

ALMANYA HÜKÜMETİ EN BÜYÜK DESTEKÇİLERDEN

İsrail'in en büyük destekçilerinden ve ilk ziyaret edenlerden Almanya Başbakanı Olaf Scholz, her defasında ateşkese karşı olduğunu ifade ediyor.

Almanya'nın bu destekleri Nazilerin Yahudi katliamının özrü olarak değerlendirilirken, "Adolf Hitler'in torunları İsrail'e kendin afffetirme ve yaranma peşinde" yorumları yapılıyor.

aa-20231017-32434660-32434657-almanya-basbakani-olaf-scholz-israilde.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.