Konya Büyükşehir'in sema ekibi Manisa'da sahne alacak

Konya Büyükşehir'in sema ekibi Manisa'da sahne alacak
Konya Büyükşehir Belediyesi sema ekibi Hazreti Mevlâna'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü ve 2023 Mevlana Yılı programı kapsamında Manisa'da sahne alacak.

Yunusemre Belediyesi Hazreti Mevlâna'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü ve 2023 Mevlana Yılı etkinlikleri kapsamında Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda da program düzenlenecek.

PROGRAM YARIN

Hazreti Mevlâna'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü ve 2023 Mevlana Yılı etkinlikleri kapsamında Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda da etkinlik yapılacak. Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda 7 Kasım 2023 (yarın) Salı günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi sema ekibi sahne alacak. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tüm vatandaşları beklediklerini belirterek, "Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda yarın 20.00'de yapılacak olan etkinliklerimize bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz." dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.