MHP Genel Başkanı Bahçeli'den "ortak aday" açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den "ortak aday" açıklaması
Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Beşkanı Devlet Bahçeli'den Mart 2024'te yapılacak seçimlerle ilgili "ortak aday" açıklaması geldi. Bahçeli büyükşehirlerin tamamnında AK Parti ile ortak aday çıkaracaklarını söyledi

MHP Genel Beşkanı Devlet Bahçeli'den Mart 2024'te yapılacak seçimlerle ilgili "ortak aday" açıklaması geldi.

Türkgün gazetesinden Kadir Yıldız'a konuşan MHP Genel Beşkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye 31 Mart seçimlerinde bir kez daha al bayrakta buluşacak, Türk milleti Cumhur İttifakı’nda uzlaşacak. MHP ve Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerine damga vuracak" dedi.

"HEMEN HEMEN MUTABAKAT SAĞLADIK"
Yerel seçimlere yönelik çalışmalarda AK Parti ile aralarında hiçbir ihtilafın olmadığını vurgulayan Bahçeli, “Hemen hemen mutabakat sağladık. Karşılıklı anlayış, dayanışma ve saygıya dayalı temaslar Türkiye’nin önünü açacak. Uzlaşamayacağımız bir şey de yok. Çünkü bizim için her şeyden önce Türkiye’dir. Önce ülkem ve milletim diyen iki siyasi irade el ele verdi” diye konuştu.

"BÜYÜKŞEHİRLERDE ORTAK ADAY OLACAK"
İki parti arasında oluşturulan komisyonun çalışmalarının sonuna geldiğini dile getiren Devlet Bahçeli, “Cumhur İttifakı olarak milletimize güveniyoruz. Belediye başkan adaylarımızın isimlendirilmesi de kısa sürede yapılacak. Büyükşehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak. MHP ve Cumhur İttifakı, 31 Mart seçimlerine damga vuracak” ifadesini kullandı.

"İYİ PARTİ’NİN HEDEP TAKVİYELİ ARAYIŞLARI ÇUVALLAMAYA MÜSTAHAK"

Muhalefetin yeni bir masa kurma teşebbüsünün boşa olduğunu belirten Bahçeli, “CHP’de değişen bir şey yok. Muhalefet partilerine hâkim olan tutarsızlık had safhada. Ne yapsalar boş, milli iradenin kati hükmünden kaçamazlar. Çürük tahtaya çivi çakılır mı? CHP ile İYİ Parti’nin HEDEP takviyeli arayışları çuvallamaya müstahak. Yeni bir masa kursalar da kurmasalar da, akıbetleri gene bozgundur” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.