Milliler sahne alıyor

Milliler sahne alıyor
Ülkelerinin milli takım kadrolarına çağrılan Konyasporlu 5 futbolcu, sahne almaya başladı.

Yeşil-beyazlıların sağ beki Skubic dün akşam oynanan İngiltere karşılaşmasında Slovenya takımında yer bulurken, bugün de Serkan Kırıntılı Türkiye A Milli takımın İzlanda kadrosunda yer alacak

2018 Dünya Kupası Eleme maçları geldi çattı. Grup elemelerinin sona geldiği günlerde heyecan doruklarda yaşanmaya başladı. Ülkeler gruplardan çıkmak için en iyi kadrolarını seçerken, Konyasporlu 5 futbolcu da ülkelerinin milli takım kadrolarında yer adı. Yeşil-beyazlı takımda Serkan Kırıntılı (Türkiye), Nejc Skubic (Slovenya), Lebogang Manyama (Güney Afrika), Wilfred Moke (Kongo) ve Malick Evouna (Gabon) milli takımlara çağrılan isimler oldu.

İLK SINAV SKUBİC’TEN

Konyaspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Nejc Skubic, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde sınava çıkan ilk isim oldu. Başarılı futbolcu ülkesinin dün İngiltere ile oynadığı karşılaşmanın kadrosunda yer aldı. Başarılı futbolcu buradaki ikinci maçını ise pazar günü oynanacak İskoçya maçında görecek.

A MİLLİLER, İZLANDA KARŞISINDA

Türkiye A Milli takım kadrosuna çağrılan Konyaspor’un başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı, ay-yıldızlıların bu akşam Eskişehir’de oynayacağı İzlanda maçında kadroda olacak. Başarılı file bekçisi Antalya’da düzenlenen hazırlık kapındaki performansı ile göz doldurmuştu. Kırıntılı, kırmızı-beyazlıların 9 Eylül günü deplasmanda oynayacağı Finlandiya maçında da yer alacak.

MANYAMA SAATLERİ SAYIYOR

Konyaspor’un Güney Afrikalı futbolcusu Lebogang Manyama, ülkesinin yarın Burkina Faso ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası Grup Eleme maçını bekliyor. Başarılı futbolcu aynı zamanda 10 Ekim’de oynanacak özel maçın kadrosunda da bulunuyor.

MOKE VE EVOUNA, YARINI BEKLİYOR

Yeşil-beyazlıların stoperi Wilfred Moke, Kongo’nun yarın oynayacağı Tunus maçında forma şansı arayacak. Öte yandan Gabonlu golcü Malick Evouna da ülkesinin yine yarın Fas ile oynayacağı karşılaşmada forma şansı bekleyecek.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.