MMO İftarda buluştu

MMO İftarda buluştu
Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi biraraya geldi.

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi, iftar yemeğinde oda üyeleriyle bir araya geldi.

İşgalci İsrail'in masum Filistin halkına yönelik saldırılarını kınayan Makina Mühendisleri Odası Şube Başkanı Erdal Tozoğlu, "Gazze'de uygulanan soykırımda şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. İnançları ve düşünceleri ne olursa olsun bütün üyeleri kabul eden, onları bağrına basan ve oda çatısı altında bir olmayı sağlayan yönetim anlayışıyla, her türlü siyasal ve sosyal görüş sahibi insanları birbirinden ayırmadan asgari müştereklerde bir araya getirmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

img-20240322-191106-892.jpg

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ"

Geçtiğimiz ay tamamlanan MMO genel kurul ve seçimlerine değinen Başkan Tozoğlu, 17. dönem yönetim kurulu olarak görevlerine başladıklarını ve öncelikli hedeflerinin üyeler arasındaki birlik ve beraberliği en üst seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi.

Mühendislik mesleğinin önemini ve değerini belirten Başkan Tozoğlu, "Ülkelerin gelişip kalkınmasında ihtiyaç olan tüm alanlarda, yaşamsal konfor ve kalitenin arttırılmasına yönelik tüm çalışmalarda mühendislik mesleği ve bu mesleği icra eden mühendislere gereksinim zaruridir." dedi.

img-20240322-191050-463.jpg

"YENİLİKÇİ ADIMLAR ATMALIYIZ"

Başkan Tozoğlu, makina mühendisliğinin Ülkemizin kalkınması yolunda lokomotif görev üstlenen meslek disiplinlerinden biri olduğunu belirterek, "Yaşam standardı ve konforunun arttırılması, teknolojik yeniliklerin hayatımıza kazandırılması ve Ülkemizin gelişip kalkınması doğrultusunda hemen hemen yaşantımızın tüm safhalarında yapılan ve yapılacak tüm çalışmalarda meslektaşlarımızın aydın görüşü, yılmaz çalışmaları, araştırmacı ve yenilikçi atılımları ile Ülkemiz ekonomisi, sanayisi ve üretimi büyüyüp gelişecektir.Değişen teknoloji ve dünya şartlarını göz önünde bulundurarak üyelerimizin mesleki bilgi donanımını artırıcı mesleki etkinlikler düzenlemek için büyük gayret sarf edeceğiz. Teknik etkinliklerin yanında ailenizle birlikte katılabileceğiniz sosyal ve kültürel etkinlik çalışmalarını çeşitlendireceğiz"dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.