MORALLER YERİNDE

MORALLER YERİNDE
Milli maç arasını iyi değerlendirmek amacıyla Eskişehirspor’la karşı karşıya gelen Atiker Konyaspor, mücadeleyi 87. dakikada Can Demir Aktav’ın attığı golle 1-0 kazandı

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden Atiker Konyaspor’da moraller yerinde. Milli maç nedeniyle lige verilen arada geçtiğimiz cumartesi günü TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, maçtan 1-0 galip ayrıldı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı, Atiker Konyaspor 87. dakikada Can Demir Aktav’ın attığı golle 1-0 kazanarak moral topladı. Teknik direktör Aykut Kocaman, hazırlık maçında genç oyunculara şans vererek lig için hazır tutmaya çalıştı. Birçok oyuncuyu deneyen Kocaman, oyuncuların mücadelesinden memnun kaldığı öğrenildi. Öte yandan yeni transfer Jonsson, Eskişehirspor maçında ilk kez yeşil-beyazlı formayı giydi.

CAN DEMİR’İN GOL SEVİNCİ

Atiker Konyaspor’un Eskişehirspor’u mağlup ettiği maçta takımının tek golünü atan Can Demir Aktav büyük sevinç yaşadı. Yeşil-beyazlı ekibin maçtaki tek golünü takımın yeni oyuncusu Can Demir Aktav kaydetti. Kafa vuruşuyla Eskişehirspor ağlarını havalandıran genç savunma oyuncusu büyük bir mutluluk yaşadı. Geçtiğimiz sezon pilot takım Anadolu Selçukspor’da forma giyen başarılı oyuncu, sezon başında Atiker Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Can Demir, galibiyet ardından çok mutlu olduğunu söyleyerek “Allah’ım bu nasıl bir mutluluktur. Hayalim gerçek oldu. Konyaspor’da oynamak benim hayalimdi. Çok şükür Allah’ıma ilk golümü attım. Çok çalışmaya devam edeceğim” dedi.

ANTALYASPOR MESAİSİ SÜRÜYOR

Yeşil-beyazlı ekip, Eskişehirspor maçının ardından ara vermeden Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında 11 Eylül Pazar günü deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak Konyaspor, en iyi şekilde çalışmalarını sürdürerek hazır olmayı hedefliyor. Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde dün gerçekleşen antrenmana ülke milli takımlarında bulunan Vukovic, Rangelov, Bajic, Hadziahmetovic, Milosevic ve Vedat Bora katılmadı. (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.