Mücadelemizin karşılığını aldık

Mücadelemizin karşılığını aldık
Kayserispor maçının yıldız isimlerinden Jens Jonsson, karşılaşmayla ilgili olarak konuştu. Danimarkalı futbolcu, iyi mücadele ettiklerini ve 3 puanı hak ettiklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un orta saha oyuncusu Jens Jonsson, geride kalan hafta deplasmanda oynanan Kayserispor maçıyla ilgili olarak konuştu. Takımın 2. golüne imza atan Danimarkalı futbolcu, “Çok iyi mücadele ettik ve bu mücadelemizin karşılığını da aldığımıza inanıyorum. İyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğumuzu bu maçta bir kez daha gösterdik” dedi.

‘HER MAÇI KAZANABİLECEK DURUMDAYDIK’

Jonsson, “Sezon başından bu yana oynadığımız her maçı kazanabilecek durumdaydık. Ama anlık hatalarla puanlar kaybettik. Bu maçta saha içerisinde kontrol tamamen bizdeydi. Goller bulduk. Üstünlüğümüzü maç boyunca devam ettirdik ve önemli bir galibiyet aldık. Oyun ve mücadele anlamındaki çıkışımızı bu maçla devam ettirdik. Mutluyuz. Gol attığım için ayrıca mutluyum. İşimiz bitmiş değil. Daha oynayacağımız birbirinden zorlu ve önemli maçlar bizi bekliyor. Amacımız Atiker Konyaspor’u sıralama olarak en iyi yerde tutmak. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

‘TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM’

Danimarkalı orta saha oyuncusu, Kayserispor deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan Konyaspor taraftarını da unutmadı. Jonsson, taraftarla ilgili olarak da, “Bu maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.