Müdür Yiğit, 4006 Bilim Fuarı'nın açılışına katıldı

Müdür Yiğit, 4006 Bilim Fuarı'nın açılışına katıldı
 Editör
Müdür Yiğit, Selçuklu Erenköy Zeki Altındağ Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nun bilim fuarına katıldı.



Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu Erenköy Zeki Altındağ Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen 4006 Bilim Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Öğrencilerin küçük yaşlardan itibaren veri toplama ve ilişkilendirme, neden ve sonuç bağı kurabilme, yöntem ve model kullanıp geliştirebilme gibi konularda yeterli eğitimi alması, bilgiye dayalı karar alabilmesi ve eleştirel bir bakış açısı geliştirebilmesi amacıyla düzenlenen fuar kapsamında öğrenciler, öğretmenlerin rehberliğinde hazırladıkları proje ve çalışmaları sergilediler.

whatsapp-image-2024-05-08-at-13-51-42-3.jpeg

Öğrencilerin oluşturdukları stantları tek tek inceleyen Murat Yiğit, öğrencilerin gayretlerinin geleceğin Türkiye'sinin inşa edilmesi konusunda yapılacak projelerin temelini oluşturacağına inandığını söyledi. Fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

01.jpeg

Erenköy Zeki Altındağ Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen açılış törenine; Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler de katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.