MÜSİAD'da iftar programı

MÜSİAD'da iftar programı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesinde, üyeler ve Konya protokolü geleneksel iftar programında bir araya geldi.

İftar programında konuşan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, dünya ekonomilerindeki küçülmeye rağmen Türkiye'de 2015 yılında yüzde 4’lük bir büyümenin tüm iş alemini umutlandırdığını söyledi. Şimşek, “Ekonomik yapılanmanın sağlandığını büyüme rakamlarıyla dünyaya gösteren ülkemiz bundan sonra da gereken istikrarı korumalıdır. MÜSİAD Konya Şubesi olarak dünya ekonomi piyasalarında yaşanan son gelişmelere terör başta olmak üzere pek çok olumsuzluğa rağmen üretmekten vazgeçmeyen ve ülkemizin büyümesinde kilit rol oynayan sanayicilerimizi ve işadamlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde Konya’nın 10 firmayla temsil edilmesi iş dünyası olarak bizleri memnun etmiştir. Ancak kendimizi temsil eden firmaların bir önceki yıla göre aynı sayıda olduğunu görmekteyiz. Konya sanayisinin listede yeterli oranda bulunmadığını görmekteyiz. ISO 500 listesine giren firma sayımızın önümüzdeki yıllarda katlanarak artması en büyük arzumuz” dedi. 
Programda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ise, Konya’nın kendisiyle beraber olan herkesle beraber olduğunu belirterek, “Her zaman söylüyoruz, her zamanda söylemeye devam edeceğiz. Konya vefadır, Konya güvendir, samimiyettir. Konya kendisiyle beraber olan herkesle beraber olmuştur. Konya’nın sarığına leke getirmemeliyiz arkadaşlar. Hele hele biz sanayicilerin, ürettiğimiz mal Konya’nın sarığına uygun şekilde olmalıdır. Üretime böyle destek olacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.