Mustafa İlker Coşkun, elle oynamayı kaçırmadı!

Mustafa İlker Coşkun, elle oynamayı kaçırmadı!
Mustafa İlker Coşkun ile Direnç Tonusluoğlu ve Samet Çiçek'ten oluşan VAR triosu Konyaspor-Adana Demirspor maçında kritik penaltı pozisyonunu atlamayarak başarılı bir performans ortaya koydu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Konyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasının Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı.

Volkan Bayarslan'ın yönettiği maçta VAR koltuğunda Mustafa İlker Coşkun, AVAR koltuğunda ise; Direnç Tonusluoğlu ve Samet Çiçek oturdu.

Ksrşılaşmanın 39. fakikasında ev sahibi takım atağında ceza sahası içerisinde Alassane Ndao ile Mohammadi'nin hava topu mücadelesinde oyun devam etti. Hakem Volkan Bayarslan, VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun'un uyarısıyla VAR'ın uyarısıyla pozisyonu monitörden izledi ve Ndao'nun yüzüne darbe aldığı gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.

Konyaspor ile Adana Demirspor sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

BAZI HAKEM YORUMCULARI ÇUVALLADI!

Öte yandan televizyonlardaki bazı hakem yorumcuları Volkan Bayarslan'ın çok zorlama bir faulden dolayı Konyaspor'a penaltı verdiği yönünde değerlendirmelerde bulunarak Mustafa İlker Coşkun ve Volkan Bayarslan'ı eleştirmişlerdi. Net elle oynamayı göremeyen yorumcuların Coşkun ve Bayarslan'ı eleştirmeleri büyük bir talihsizlik olarak nitelendirilirken sosyal medyada, "Hakem yorumcuları çuvalladı" değerlendirmeleri yapıldı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da maç sonu, "Hakemler 2 penaltı pozisyonunu da gayet güzel gördüler, birşey demiyoruz" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.