Nadir bulunan lezzetler Meram ve Selçuklu’da

Nadir bulunan lezzetler Meram ve Selçuklu’da
35 yıllık tecrübesiyle gıda sektöründe marka haline gelen Nadir Yıldız Baklavacısı, kalitesi ve lezzetiyle damaklarınızı tatlandırıyor. Yaka şubesinin ardından Selçuklu’da Otogar şubesini açarak lezzetlerini tüm Konya’ya sunuyor.

35 yıllık tecrübesiyle gıda sektöründe marka haline gelen Nadir Yıldız Baklavacısı, kalitesi ve lezzetiyle damaklarınızı tatlandırıyor. Yaka şubesinin ardından Selçuklu’da Otogar şubesini açarak lezzetlerini tüm Konya’ya sunuyor.

1987 yılından beri gıda sektöründe başarılı işlere imza atan Nadir Yıldız, 3 yıl önce isim değişikliğine giderek markasını Nadir Yıldız Baklavaları olarak değiştirdi. Babasından bayrağı devralan oğlu Murat Yıldız, Konya’ya hizmet veriyor. Nadir Yıldız Baklavacısı’nın kuruluş hikâyesini anlatan Murat Yıldız, “Baba mesleği olduğu için küçüklükten beri baklava sektörünün içindeyiz. Okulda, yaz tatili sonlarında her boşluğumuzda dükkândaydık, imalattaydık. Tam anlamıyla 10 senedir bu işin içindeyim. Kuruluşumuz 1987 ama isim değişikliğimiz olduğu için daha 3 yıllık bir markayız. Amacımız markamızı biraz daha Konya halkına duyurmak. Bu kapsamda da geçtiğimiz ay Otogar şubemizi hizmete açtık. Otogar şubemiz, Sultan Caddesi üzerinde Zeki Altındağ Camii’nin ilerisinde. Merkez şubemiz Meram Yaka’da yer alıyor. Paket servisimiz de var ancak uzak noktalara ulaştırma konusunda sorunlar yaşayabiliyorduk. Selçuklu bölgesinden gelen ve artan talep doğrultusunda şubeleşme kararı aldık. Bu kapsamda da Otogar mevkiinde yer alan 2. şubemizi açtık. Nadir bulunan lezzetler artık Selçuklu’da” diye konuştu.

otogar-sube.jpg

dsc-0144.jpg

GÜNLÜK ÜRETİM İLE LEZZETLER BU TEZGÂHTA

Baklavaları günlük olarak kendilerinin imal ettiğini aktaran Murat Yıldız, “Bizim için en başta hijyen ve kaliteli malzeme geliyor. Kendi yemeyeceğimiz bir şeyi müşterimize sunmayız ve eve götürmeyeceğimiz bir ürünü tezgâha da koymuyoruz. Bizim birinci önceliğimiz; hijyen ve kaliteli malzeme. Tabi bunun yanında tatlılarımızı günlük olarak kendimiz yapıyoruz. Günlük tezgâhta bulunan tatlı çeşitlerimiz; Fıstıklı baklava, cevizli baklava, şöbiyet, midye, kuşgözü, sarma, dürüm, ceviz sarması, sütlü kadayıf, soğuk baklava, tel kadayıf, havuç dilimi. Müşterinin isteği üzerine de tatlı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

dsc-0506.jpg

img-8612.jpg

KALİTELİ HAMMADDE İLE İŞÇİLİK BULUŞUYOR

Ürün tedariği noktasında bilgi veren Yıldız, Malzemelerimizin çoğu Gaziantep ve Şanlıurfa’dan geliyor. Şeker olarak da Konya’mızın markası olan Konya Şeker kullanıyoruz. Hiçbir katkı maddesi kullanmadan doğal ve yüzde yüz kalitesine güvendiğimiz ürünleri kullanıyoruz. Kaliteli hammadde temini ve işçilik ile eşsiz lezzetlerimiz oluşuyor. Bu noktada herkesi bayram önü Meram Yaka’daki mağazamıza bekliyoruz” dedi.

dsc-0522.jpg

ALO PAKETE TALEP FAZLA

Konyalı tatlıya doysun diye alo paket hattı ile evlere servis yaptıklarına değinen Murat Yıldız, “Yaklaşık 20 çeşit ürünümüz ile hizmet veriyoruz. Son dönemlerde ise soğuk baklavamız en çok talep edileni. Konyalı tatlıya doyacak diyoruz ve bunun için alo paket hattı ile lezzetlerimizi evlere ulaştırıyoruz. Bu bağlamda da gelecek hedeflerimiz arasında yeni şube açma var. Nereye, ne zaman şube açmak kısmet olur kesin bir tarih belirlemedik. Ama en yakın zamanda inşallah bir şube açmayı düşünüyoruz” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay ÇOPUR

fistikli-baklava-orj-001.jpg

soguk-baklava-orj.jpg

sobiyet-orj.jpg

yaka-sube.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum