Nalçacılılar Çevik Kuvvetin Yanında

Nalçacılılar Çevik Kuvvetin Yanında
Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar, daha önce olumsuz hava şartları nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı Konya Çevik Kuvvet Şubesi ziyaretini bugün gerçekleştirdi.

HABER: Emre Tanrıver

Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar, daha önce olumsuz hava şartları nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı Konya Çevik Kuvvet Şubesi ziyaretini bugün gerçekleştirdi. Antrenman ziyaretinin ardından Çevik Kuvvet Şubesi'ne hareket eden yeşil-beyazlı taraftarlar, burada polislerle bir araya geldi. Nalçacılılar Derneği Başkanı İbrahim Apalı ve Basın Sözcüsü İlker Kırnaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Habib Avcı'ya Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması hediye etti. Avcı, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağını 3 kere öperek teslim aldı. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Habib Avcı, daha sonra yüzlerce taraftarı misafir odasında ağırladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar burada polislere tezahürat yaptı.  Avcı, kendisinden üçlü çektirmesini isteyen taraftarları kırmadı ve masanın üstüne çıkıp üçlü çektirdi. Ziyaretin ardından Konyasporlu taraftarlar ve çevik kuvvet polisleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

img_6488.jpgimg_6489.jpgimg_6494.jpgimg_6510.jpg

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.