Nalçacılılar'dan moral ziyareti

Nalçacılılar'dan moral ziyareti
Süper Lig'in ikinci yarısına Galatasaray mağlubiyetiyle başlayan Atiker Konyaspor'a, taraftarlar moral ziyaretinde bulundu. Nalçacılılar, takımın antrenman yaptığı Kayacık Tesisleri'ne akın edip, futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi

HABER: Emre Tanrıver

Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar, yeşil-beyazlı takımın antrenmanını ziyaret edip futbolculara ve teknik ekibe moral verdi. Büyükşehir Belediyesi Stadyumu önünde toplanıp Kayacık Tesisleri'ne hareket eden taraftarlar, meşale yakarak tezahürat eşliğinde antrenman sahasına girdi. Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbolcular, taraftarın sevgi gösterisine onları selamlayarak karşılık verdi. Taraftarlar daha sonra Aykut Kocaman ve oyunculara baklava ikram edip fotoğraf çektirdiler.

BERABER TEZAHÜRAT YAPTILAR

Konyasporlu futbolcular, taraftarların kendilerine yaptığı tezahüratları karşılıksız bırakmadı. Yeşil-beyazlılar, taraftarlarla birlikte tezahürat yaptılar. Konyasporlu futbolseverler, oyunculardan Çaykur Rizespor maçı için galibiyet sözü aldılar.

HOCAYA VE KAPTANA ÖZEL İLGİ

Yeşil-beyazlı taraftarlar, özellikle teknik direktör Aykut Kocaman ve kaptan Ali Çamdalı'na büyük ilgi gösterdi. Kocaman ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarışan Konyasporlular, Galatasaray maçında hakeme karşı gösterdiği "cesur" tavır nedeniyle de Ali Çamdalı'na tezahüratlar yaptılar. Bazı taraftarların futbolculardan hatıra olarak eldiven-bere alması dikkatlerden kaçmadı.

img_6424.jpg

img_6456.jpg

img_6465.jpg

img_6469-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.