Nazif Karlıer oy birliğiyle güven tazeledi

Nazif Karlıer oy birliğiyle güven tazeledi
Memur-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Nazif Karlıer, düzenlenen genel kurulda oy birliğiyle yeniden seçilerek güven tazelemiş oldu

Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer, yeniden oy birliğiyle Memur-Sen Konya il temsilciliğine seçilerek, güven tazeledi.

Karlıer, "Bu kararı veren şube başkanlarımız ve il temsilcilerimize şahsıma göstermiş oldukları teveccühten dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.
Memur-Sen’imizi zirveden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra hizmetinizde emrinizde olacağız. Yeni dönemi hep birlikte omuzlayarak yeni ufuklara uzanacağız” diye konuştu.

'İNSANLIK İÇİN DAHA FAYDALI OLABİLECEK GÜÇTEYİZ'

“Sendikalarımız geldikleri noktadan daha ileri gidecek ve insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek güçtedir" diyen Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer, "Memur-Sen olarak mazlumların masumların ve mağdurların yanında olmaya; zalimlerin ise karşısında durmaya devam edeceğiz. Emek ve özgürlük mücadelemiz daha güçlü şekilde sürecek. Memur-Sen’i büyütmeye Konya ve Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm paydaşlarımızla istişareli çalışmaya ve güzel işleri birlikte başarmaya devam edeceğiz. Memur-Sen Konya ailesine hizmet edecek olmanın gurur ve heyecanını yaşıyorum. Tüm Memur-Sen ailesini saygıyla muhabbetle selamlıyor ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.